EBAY WISHLIST

Op ebay kan je leuke hebbedingetjes scoren voor een laag prijsje. Ik zocht en vond leuke beauty items, maar vond ook iets voor mijn camera. Benieuwd? Lees dan zeker meer :).
Beauty:

Deze mooie blush van Sleek staat al een tijdje op mijn verlanglijst. Je kan hem kopen bij deze verkoper.

  

Dit lichtroze lakje van China Glaze lijkt me ideaal voor de lente. Een zachtroze nagellak heb ik nog niet en de kwaliteit van China Glaze is top. Je kan dit kopen bij deze verkoper.

Geen idee hoe je dit noemt, maar hiermee kan je mooie nail art maken. Je kan dit kopen bij deze verkoper.
Deze leuke nail art stickers zijn echt te leuk voor woorden. Je kan dit kopen bij deze verkoper.

Voor mijn camera:
Een afstandsbediening lijkt me ideaal, zo kan ik vanop afstand foto’s maken zonder dat ik hulp heb van mijn zus. Dit is vooral handig voor het maken van outfitfoto’s. Je kan het kopen bij deze verkoper.

Als laatste ben ik op zoek naar een goed statief. Toevallig kwam ik dit statief tegen bij deze verkoper. Ik heb geen idee of het goede kwaliteit of niet.

Wat staat op jouw verlanglijstje?

Liefs, Ellen

17 reacties

  1. Leuke lijst, ik heb die afstandsbediening ook gekocht maar nergens staat een handleiding en hij doet het niet bij mij. Ik heb besloten om maar te gaan sparen voor eentje uit de winkel.

  2. Wauw, erg leuke spullen allemaal. Die afstandsbediening lijkt me echt gaaf! Ik moet ook steeds hulp vragen aan mijn moeder voor outfit foto's, best wel lastig ja, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *