Dove nourishing secrets review

Dove nourishing secrets staat helemaal in het teken van schoonheidsrituelen van over de hele wereld. Vrouwen van over heel de wereld hebben verschillende geheimen om er stralend uit te zien. Dove lanceert daarom vijf nieuwe lijnen die de naam nourishing secrets meekregen. Deze producten nemen je mee naar verschillende delen van de wereld en laten je kennis maken met de beauty geheimen van daar.

Dove nourishing secrets

Er zijn dus vijf verschillende lijnen, elk geïnspireerd op andere rituelen van bepaalde gebieden. Elke lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, body lotion en body wash. Dit zijn de vijf lijnen:

  • Relaxing: beauty geheimen uit Frankrijk (lavendel en rozemarijn)
  • Glowing: beauty geheimen uit Japan (rijstmelk en lotusbloem)
  • Invigorating: beauty geheimen uit Midden-Amerika (avocado olie en calendula)
  • Restoring: beauty geheimen uit India (kokosmelk, kurkuma en amandelolie)
  • Replenishing: beauty geheimen uit Afrika (marula olie en mangoboter)

Ik testte een shampoo en conditioner van de restoring lijn, een body lotion van de glowing lijn en body wash van invigorating lijn.

Dove nourishing secrets

Dove nourishing secrets restoring 

Dove nourishing secrets

Van de restoring lijn test ik een shampoo en conditioner. De lijn bevat kokosmelk, kurkuma en amandelmelk en deze ingrediënten worden gebruikt door vrouwen uit India. Kokosmelk pakt huidproblemen aan, kurkuma ontgift en amandelmelk is goed voor de droge huid. De producten zijn door de ingrediënten erg geschikt voor mensen met een droge huid. Bij het openen van de producten merk ik meteen de heerlijke kokos geur. De shampoo en conditioner zijn bedoeld om het haar sterker te maken.

Dove nourishing secrets glowing 

Dove nourishing secrets

Dove neemt je mee naar Japan met de glowing lijn. Deze bestaat uit lotusbloem extract en rijstmelk. Van deze lijn testte ik de body lotion. Lotusbloem is echt iets van Japan en heeft kalmerende en verzorgende eigenschappen. De body lotion heeft echt de geur van deze bloem en ruikt heel erg zoet. Rijstmelk zorgt dan weer voor de hydratatie van haar en huid. De body lotion smeert makkelijk uit en trekt zo in de huid. Ik vind dit een aangename manier om mijn huid op een lichte manier te verzorgen na het douchen.

Dove nourishing secrets invigorating 

Dove nourishing secrets

Het beauty geheim uit Midden-Amerika is avocado olie en calendula. Avocado heeft veel goede eigenschappen om je haar en huid te verzorgen. Calendula oftewel de goudsbloem is goed voor de huid en wordt ook gebruikt voor eczeem huidjes. De lijn bestaat dus uit twee ingrediënten die veel goeds beloven voor mijn eczeem gevoelige huid. De geur is heerlijk fris en oppeppend. Zalig om ’s ochtends een douche mee te nemen en om de huid te voeden en zacht te houden.

Dove nourishing secrets

Conclusie

Dove komt steeds met nieuwe producten waar ik erg over te spreken ben. Het merk heeft mij nog nooit teleurgesteld en dat het met nourishing secrets collectie ook niet. Via hun producten kan je je even wanen in een ander land met andere beauty gewoontes. Leuk om hiermee kennis te maken!

Dove is verkrijgbaar bij bol.com

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review. Lees mijn disclaimer.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *