Dove Nourishing Care & Oil

Dove Nourishing Care & Oil

Dove breidt haar assortiment uit met een douche-olie en een douchecrème. Het leuke is dat deze producten Marokkaanse arganolie bevatten! Tijd om de nieuwe Dove Nourishing Care & Oil producten eens te testen!

Dove Nourishing Care & Oil

Dove Nourishing Care & Oil

Dove Nourishing Care & Oil bestaat uit twee producten: body wash en shower oil. Beide producten bevatten Marokkaanse arganolie. Dit zorgt ervoor dat de droge huid gevoed wordt en dat het vroegtijdige huidveroudering vertraagt. Ook hebben deze douche producten een heerlijk oosterse geur.

Dove Nourishing Care & Oil Shower Oil – €5,69
Dove Nourishing Care & Oil

De douche-olie bevat 55% voedende oliën en verandert onder water in schuim. Dit is echt mijn favoriete product van deze lijn! De geur en het product vind ik zalig om te gebruiken onder de douche. Het zorgt ervoor dat mijn huid niet droog aanvoelt na het douchen! Dit product is wel iets lastiger te verkrijgen dan de douchecrème. Het is alleen verkrijgbaar bij Delhaize en Kruidvat.

Dove Nourishing Care & Oil Body Wash 250 ml – €3,49

Dove Nourishing Care & Oil

Eenmaal per week neem ik een uitgebreid bad met heerlijk veel schuim. De laatste twee weken gebruikte ik de douchecrème van Dove. Het bevat oliepareltjes met Marokkaanse arganolie. Echt heerlijk! Na het nemen van mijn bad, voelt mijn huid zacht aan.

Ga jij de nieuwe producten van Dove testen?

Liefs, Ellen

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *