Demak’Up Facelook

Van Demak’Up kreeg ik samen met andere bloggers de opdracht om een facelook te maken. Gisteren had ik weer eens tijd om te experimenteren en ik kwam uit op deze super draagbare look. Deze look leek mij wel geschikt voor de facelook van Demak’Up. In het alledaagse leven voel ik mij het beste bij neutrale, draagbare looks. Benieuwd hoe mijn look eruit ziet? Lees dan zeker verder!

Van Demak’Up kreeg ik pakketje met reinigingsproducten in. Ik kreeg de nieuwe Expert en de Sensitive lijn binnen. Vooral de grote wattenschijfjes en de reinigingslotion van de Expert lijn vind ik fijn in gebruik! Van vochtige doekjes ben ik nooit echt een fan geweest, maar na een nachtje uit, merk ik dat ze efficiënt in gebruik zijn. Zonder veel moeite haal je je make-up er af. Vanaf nu staat dit naast mijn bed zodat ik niet meer met make-up ga slapen! 

Een aantal Belgische bloggers kregen van Demak’Up de opdracht op een facelook te creëren. Ik ging aan de slag met mijn MUA Undress Me Too palette, een heel fijn budget palette. De uiteindelijk look is heel neutraal geworden. Ik hou hier enorm van en het is ideaal voor elke dag. De gebruikte producten vind je onderaan in het artikel.

De gebruikte producten:
– Concealer van Collection 2000
– Blush van The Balm (review komt binnenkort!)
– Poeder van Jane Iredale
– Wenkbrauwborsteltje van HEMA
Undress Me Too is een prachtig palette met nude kleuren. Voor deze ooglook gebruikte ik 3 kleuren (aangeduid met X). De linkse kleur bracht ik onder mijn wenkbrauw aan en in mijn binnenste ooghoek. De donkere matte kleur gebruikte ik in mijn arcaedeboog en de middelste kleur op mijn ooglid. 
Wat vond jij van mijn facelook en van de nieuwe Expert lijn van Demak’Up?
Liefs, Ellen

Volg mij via twitter bloglovin

21 reacties

  1. Wauw wat een mooie look en fijne blog heb je! Echt leuke schrijfstijl en te gekke foto's <3 Ik ga je volgen, leuk je blog te ontdekken! Wil geen artikel meer missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *