De perfecte verzorging voor blond haar

De perfecte verzorging voor blond haar met Joico The Blonde Life. Blond haar vraagt een speciale verzorging en die geef ik mijn lokken door de haarproducten van Joico te gebruiken. Ik vertel je meer over hoe ik mijn blonde haren verzorg, welke routine ik daarvoor gebruik en welke producten ik er graag bij neem.

De perfecte verzorging voor blond haar

Over Joico The Blond Life

Joico Blonde Life bevat vier producten (shampoo, conditioner, veil en masker) en die zijn speciaal ontworpen om het haar lichter en stralender te maken. Het motto van Joico is ‘the joi of healthy hair‘ en de producten maken het haar onweerstaanbaar, schitterend en gezond. Klinkt goed toch?

De perfecte verzorging voor blond haar

Verpakking

Laten we het even hebben over de verpakking. De goud met zilveren gloed verpakking kan ik echt appreciëren en het staat mooi in de badkamer. Ook vind ik dat het er uit ziet als producten die de kapper gebruikt. Hiermee scoort Joico punten!

De perfecte verzorging voor blond haar

Joico Brightening Shampoo

joico the blonde life

Joico The Blonde Life Brightening Shampoo is vrij van sulfaten en maakt het haar daarom op een zachte wijze schoon. Verder gaat het ongewenste geeltinten en andere verkleuringen tegen. Hier heb ik vooral tijdens de zomer last van en ik merk dat mijn haar door deze shampoo er mooier blond uitziet dan ervoor.

Joico Brightening Conditioner

De perfecte verzorging voor blond haar

Na het wassen van mijn haar breng ik áltijd conditioner aan. Dit is een stap die ik nooit oversla. Zonder is het onmogelijk om mijn lange haar te ontklitten. Na het wassen voelt mijn haar zacht aan, het glanst en is het makkelijk doorkambaar. Wat mij trouwens opvalt aan de producten van Joico is de lekkere geur. Het is alsof je net terugkomt van de kapper.

Joico Brightening Masque

De perfecte verzorging voor blond haar

Eén keer per week breng ik een masker aan in mijn haar en dit voelt echt als een me-time momentje. Even de tijd nemen om mijn haar extra goed te verzorgen. Je brengt dit masker aan op handdoekdroog haar en laat het tussen de twee tot vijf minuten zitten. Daarna spoel je het af. Verder neutraliseert het chloor en verwijdert het slechte mineralen. Mijn haar voelt nadien super zacht aan en is minder pluizig.

Joico Brightening Veil 

De perfecte verzorging voor blond haar

De perfecte verzorging voor blond haar

Joico voegde onlangs een nieuw product toe aan The Blonde Life, namelijk Brightening Veil. Dit is een spray die je op vochtig haar aanbrengt. Het beschermt tegen UV en warmtebronnen, maar geeft ook glans, ontwart en gaat pluis tegen. Een spray die alles doet! Ik vind het fijn om mijn haar wat extra bescherming te geven en het zorgt er inderdaad voor dat mijn haar minder pluist. Ook vind ik de geur geweldig.

De perfecte verzorging voor blond haar

De perfecte verzorging voor blond haar

Conclusie

Mijn haar is erg blij sinds ik alleen nog maar de producten van Joico The Blonde Life gebruik. Het is mooier blond, minder pluizig (door de veil) en voelt zacht aan. Zeer fijne producten als je het mij vraagt!

Wat gebruik jij voor je haar? 

Liefs, Ellen

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

9 reacties

  1. Wat een mooi uiterlijk hebben deze producten! Ik gebruik zoekt een speciaal masker/conditioner van de kapper voor het blonde gedeelte (ik heb bayalage) van Mn haar. De Jean Paul myne blueberry mask. Echt een fijne!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *