Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Oogcrème review

Oogcrème is een niet te missen stap in mijn skincare routine. Het maakt mijn blik meteen een stuk frisser en ik vind het een fijne gedachte dat het gebied onder mijn ogen de aangepaste verzorging krijgt. De Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Oogcrème test ik nu een tweetal maand en daarom een review.

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Oogcrème review

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream

Darphin is ontstaan in 1958 in Parijs. Het merk werkt met natuurlijke formules. In deze blogpost heb ik het over de Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream. Deze oogcrème is onderdeel van de Intral-lijn van Darphin. Deze lijn helpt de huid te herstellen na de vervuiling van buiten, maar ook van blauw licht en infrarood stralen.

De producten kregen allemaal een roze verpakking mee. Ontzettend mooi en vrouwelijk! Al is het ook toegestaan dat mannen het gebruiken :).

De formule is samengesteld met Intrals bloemtrio van kamille, meidoorn en pioenroos. Het is zonder parabenen, phthalates, minerale oliën en formaldehyde.

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Oogcrème review

Wat doet de Darphin oogcrème?

De oogcrème is bedoeld om de wallen en donkere kringen zichtbaar te verminderen. Verder kalmeert het de gevoelige huid rondom de ogen. De crème heeft een lichte textuur en voelt fris aan onder de ogen.

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Oogcrème review
Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Oogcrème review

Mijn mening

Ik test de Darphin oogcrème nu een tweetal maanden zowel in de ochtend als in de avond. Een oogcrème is voor mij echt onmisbaar. Ik heb namelijk snel last van droogtelijntjes of lachrimpels en ik wil deze goed verzorgen. Ik gebruik oogcrème dus om rimpels tegen te gaan, maar ook om wallen te verminderen. Daar heb ik namelijk ook last van.

De crème voelt heel licht en rijk aan. Het brengt makkelijk aan en trekt snel in de huid. De huid rondom mijn ogen is erg blij met deze oogcrème en ik merk dat mijn wallen verminderd zijn. Een aanrader dus!

Darphin is verkrijgbaar bij apothekers, Ici Paris XL,… De oogcrème kost ongeveer 30 euro voor 15ml.

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *