Dagelijkse make-up

In één van mijn laatste artikels melde ik dat ik ziek was. Ondertussen voel ik me al wat beter, maar nog niet helemaal 100%. Ik ben wel naar mijn galabal kunnen gaan en hiervan komen binnenkort enkele foto’s op mijn blog. Vandaag weer eens een beautyartikeltje waarin ik mijn dagelijkse make-up laat zien. Het is heel basis, maar meer hoeft dat niet te zijn voor mij. 

1. Deze BB crème van Yves Rocher is een echte favoriet van mij. Ik wissel vaak af met de CC Cream van Max Factor, maar ik grijp steeds naar deze terug. 
2. In teken mijn wenkbrauwen eigenlijk nooit bij (te veel werk, te lui), maar ik kam ze wel altijd in model met dit borsteltje van HEMA.
3. Deze concealer van Collection 2000 is echt een toppertje. Ik heb deze al bijna een jaar en hij is nog steeds niets op. Deze concealer kocht ik voor een prikje in Londen!
4. De mascara van Max Factor bevalt mij super goed. Het is geen dik borsteltje en het geeft mijn wimpers een mooie lengte en volume.
5. Voor ik een laagje mascara aanbreng, gebruik ik eerst een wimperkruller van de Kruidvat. 
6. Mijn lippen smeer ik altijd in met een lippenbalsem, deze van Nuxe gebruik ik op dit moment. 
7. Dit poeder van Jane Iredale heb ik echt al jaren! Momenteel is dit mijn derde poeder en deze is ook bijna op, gelukkig heb ik al een back-up gekocht! Ik kan niet zonder. Ik kocht dit trouwens bij mijn schoonheidsspecialist.
Ik weet dat deze look héééél basic is, maar op een gewone schooldag heb ik ’s ochtends geen tijd en geen zin om meer op te doen. Soms breng ik ook een blush aan, maar dit doe ik niet dagelijks.
Welke producten gebruik jij voor elke dag?
Volg mij via twitter bloglovin

25 reacties

  1. Leuke producten! Die BB créme van Yves Rocher, hoeveel kostte die? Want je hebt ongeveer dezelfde huidskleur als mij, dus misschien is deze BB cream wél iets voor mij, haha.

  2. Leuk om te zien welke producten je gebruikt! Die concealer lijkt me wel heel fijn 🙂 Gelukkig maar trouwens dat je nog naar je gala kon, hopelijk ben je nu snel helemaal beter!

  3. De mascara van Max Factor gebruik ik ook elke dag, die vind ik zooo fijn! Ik kan niet meer zonder 😀 En die concealer wil ik ooit nog eens kopen en proberen, ben daar zo benieuwd naar!

  4. Ik heb al veel gehoord van die concealer van Collection. Ik was twee maanden geleden in Engeland maar heb er niet aan gedacht hem op te pikken! Zonde…

    De BB creme van Yves Rocher wil ik zeker eens uittesten. Ik heb er nog steeds geen gevonden waar ik helemaal tevreden van ben, bedankt voor de tip!

    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *