Colourpop Lippie Stix Lumière

Colourpop Lippie Stix Lumière

KathleenLights is één van mijn favoriete YouTubers en toen ik samen met Romina producten van Colourpop bestelde, bestelde ik Lippie Stix Lumière mee. Deze Lippie Stix is ontworpen door Kathleen Lights en de kleur zou iedereen moeten staan! 

Colourpop Lippie Stix

Colourpop Lippie Stix Lumière

Eerder schreef ik al een review over Colourpop Ultra Satin Lip in de kleur Littlestitious en Echo Park. Colourpop Lippie Stix heeft een matte finish en heeft een andere verpakking dan de Ultra Satin Lip. Verder zijn de Lippie stix’s super gepigmenteerd en blijven ze lang zitten. Ondanks dat het matte lipsticks zijn, voelt het comfortabel op de lippen.

Lumière

Colourpop Lippie Stix Lumière

KathleenLights zegt dat Coloupop Lippie Stix Lumière iedereen goed staat. Het is zeker geen nude kleur, het is net wat specialer dan de zoveelste neutrale lipstick. Daar heeft ze gelijk in. De kleur vind ik heel speciaal en niet zo gewoontjes. Wanneer je swatches opzoekt van deze kleur, kan je zien dat deze kleur bij iedereen anders op de lippen staat. Bij mij is het een opvallende bruine/rode kleur, op iemand anders zijn lippen is het eerder roos. Heel leuk om te zien!

Colourpop Lippie Stix Lumière

De verpakking van de Lippie Stix vind ik heel fijn. Je kan heel precies de kleur aanbrengen zonder te knoeien. Verder glijdt de lipstick zo over mijn lippen en voelt het helemaal niet aan als een matte lipstick. Het voelt heel comfortabel en voelt niet droog aan. Perfect voor mijn droge lippen!

Bij Lippie Stix Lumière hoort een bijpassend lippotlood. Deze heb ik niet aangeschaft. Hier heb ik ondertussen spijt van. De Lippie Stix heeft namelijk de neiging om na een tijdje te verschuiven. Aan de randjes van mijn lippen verschuift de lipstick, waardoor deze er niet meer goed opzit. Dit probleem is makkelijk verholpen wanneer je een lipliner gebruikt. Voorlopig gebruik ik een lippotlood van Primark, maar binnenkort wil ik het bijhorend Lippe Pencil kopen.

Colourpop Lippie Stix Lumière

Colourpop Lippie Stix Lumière

Mijn mening over Colourpop Lippie Six Lumière

Colourpop Lippie Stix Lumière

Ik ben verliefd op Lumière! De kleur is specialer dan de lipsticks die ik normaal draag! Ook de formule vind ik fijn. Het droogt mijn lippen niet uit, maar is toch mat. Verder vind ik de verpakking een pluspunt. Door de speciale vorm kan je de lipstick makkelijk en precies aanbrengen. Wel raad ik aan om eerst een lippotlood te gebruiken zodat de lipstick nog beter blijft zitten. De lipstick overleeft trouwens een maaltijd en drankje! Ik kan niet wachten om nieuwe Lippie Stix’s te bestellen (met bijhorende Lippie Pencil!).

Colourpop Lippie Stix kost $5,00.

Liefs, Ellen

3 reacties

  1. Super mooi! Ik zou ook heel graag wat Colourpop bestellen, jammer dat het zo moeilijk te verkrijgen is in België! Zeker iets laten weten als je nog iemand zoekt voor een groepsbestelling 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *