Clinique Review High Impact Mascara

Als er één beautyproduct is dat ik graag test, dan is het een mascara. Nog nooit eerder testte ik Clinique make up en daarom review ik in deze blogpost de Clinique High Impact Mascara.

Clinique High Impact Mascara

Clinique High Impact Mascara

High Impact Mascara van Clinique belooft een dramatische uitstraling die de wimpers volume geeft en verlengt. Dit klinkt toch ideaal?

Mascara is voor mij een onmisbaar product in de ochtend. Dit beautyproduct zorgt voor een open blik en laat mij er wakkerder uitzien. Ik ben daarom best kieskeurig op het gebied van mascara’s en test ze graag uit. Deze keer review ik een mascara van Clinique. Nog nooit eerder probeerde ik een make-up product van dit merk uit, tot nu!

Clinique High Impact Mascara
Clinique High Impact Mascara

De verpakking is heel basic. Een zwarte huls met zilveren dop. Het mascaraborsteltje is ook heel standaard. Dit zie je terug bij meerdere mascara’s. Het zijn zachte haartjes die de wimpers goed moeten scheiden. Doordat het uiterlijk van de mascara heel normaal is, moet de formule van Clinique de mascara speciaal maken.

Clinique High Impact Mascara

Resultaat Clinique mascara

Op onderstaande foto zie je het resultaat na een laagje mascara. Mijn wimpers hebben veel lengte gekregen en zien er voller uit. De mascara separeert goed mijn wimpers en het zorgt voor een mooie wimperopslag. Dit is net wat ik in een mascara zoek!

De formule van de mascara zorgt ervoor dat de wimpers zijn krul en lengte behouden gedurende de dag zonder af te geven. Ideaal!

Clinique High Impact Mascara

Mijn mening

Yes ik ben fan van de Clinique mascara! De formule in combinatie met het simpele borsteltje met zachte haren zorgen ervoor dat ik de mascara er graag bijneem. Het is makkelijk om aan te brengen, je kan met het borsteltje elke wimpers bedekken met de formule en je wimpers zien er op het einde van de dag hetzelfde uit als aan het begin. De moeite waard! Ik ben benieuwd naar meer make-up van Clinique!

Clinique High Impact mascara is verkrijgbaar bij De Bijenkorf en kost €19,00.

Liefs, Ellen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *