Clarins milky boost foundation

In deze blogpost review ik de milky boost foundation in 01 milky cream. Dit is een witte melktextuur die verandert naar een beige kleur.

Clarins innoveert en lanceert nieuwe producten die onderdeel zijn van de milk shake collectie. De collectie bevat twee nieuwe producten, namelijk de milky boost foundation en de lip milky mousse. De producten bevatten melk van perzikbomen die voedende en verzachtende eigenschappen hebben. Verder zijn de producten licht en romig van textuur. In deze blogpost review ik de milky boost foundation. Bekijk hier de andere nieuwigheden van Clarins.

Clarins milky boost foundation

Clarins foundation

Milky boost foundation van Clarins is een innovatief product. Het is een melkachtige formule met microparels die transformeren naar een kleur wanneer ze in contact komen met de huid en wanneer je het opensmeert. In enkele seconden verandert de witte melktextuur naar een beige kleur.

De foundation bevat melk van de perzikboom en kiwi. Dit zorgt voor voedende en verzachtende eigenschappen, maar ook voor een boost. Kiwi bevat vitamine C en helpt de energie van de huid te reactiveren.

Dankzij de technologie van micro-inkapseling van de pigmenten blijven de zachtheid en witheid van de melk en alle voordelen van de formule perfect bewaard.

Clarins milky boost foundation

In totaal zijn er vijf kleuren beschikbaar zodat de melk perfect past bij de huidskleur. Dit zijn de tinten:

  • 01 milky cream
  • 02 milky nude
  • 03 milky cashew
  • 04 milky auburn
  • 05 miky sandalwood

In deze blogpost bespreek ik de lichtste foundation.

Clarins milky boost foundation

De Clarins foundation zit in een kleine tube van 50ml. Hiermee kan je een lange tijd doen. Om het product eruit te halen, druk je op de verpakking. Er komt dan een witte textuur uit met een fruitige geur. Uniek bij een foundation!

Je brengt deze foundation het best aan met je vingers zodat de kleur mooi egaal verdeeld wordt. Met een foundation kwast is het moeilijker om het mooi aan te brengen.

Clarins milky boost foundation
Clarins milky boost foundation

De foundation transformeert langzaam van een witte substantie naar een foundation kleur. 01 milky cream is een lichte kleur met neutrale ondertoon.

Clarins milky boost foundation

Het resultaat is een egale finish met een medium dekking en het laat de huid stralen. De teint is egaal, helder en fris. Het geeft een heel natuurlijke finish aan de huid en daar ben ik fan van.

Verder voelt het heel licht op de huid. Dit is zo’n product dat ik tijdens de zomer graag draag. Je huid ziet er net wat beter uit dan normaal, maar het is minder zwaar dan een echt dekkende foundation. De kleur sluit mooi aan bij mijn eigen huidskleur.

Clarins milky boost foundation is verkrijgbaar in de parfumerie en kost €38,00 voor 50ml.

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *