Christmas wishlist

Over ongeveer een weekje is het alweer kerstmis! Daar horen natuurlijk pakjes bij! Mijn ouders vroegen wat ik dit jaar graag zou krijgen. Omdat ik een aantal dingen nodig heb besloot ik om deze te vragen en hopelijk krijg ik ze ook! 

Ten eerste zou ik graag een mooi oogschaduw palette krijgen van The Balm. The Balm is nog niet zo’n bekend merk, maar de kwaliteit is top! Dit merk kwam ik toevallig tegen bij DI maar ik vond het net iets te duur om zelf te kopen. Daarmee dat het op mijn wishlist staat!
In de september ging mijn ouderwetse wekker (die ik al jaren had) stuk.. Momenteel gebruik ik mijn gsm als wekker, maar dit vind ik geen ideale oplossing. Ook denk ik dat het niet gezond is om met je gsm naast je hoofd te slapen. Ik heb een iPod nano (heel oud model) en deze zou ik willen aansluiten op een wekker zodat ik wakker kan worden met mijn favoriete muziekjes! 
Tot slot wil ik graag een vaste computer. Ik zou naast mijn laptop een vaste computer willen. De reden? Ik merk dat een laptop minder lang meegaat dan een vaste computer. Dit is wel een duur cadeau, maar je weet maar nooit hé!
Heb jij een christmas wishlist?
Liefs, Ellen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *