Chocolate Bar Too Faced

Too Faced chocolade palette

Too Faced kwam als eerste op de markt met een oogschaduw palette in de vorm van een chocolade reep. In het Chocolate Bar palette zitten 16 neutrale oogschaduw kleuren en deze ruiken naar chocolade. Het is echt de eerste keer dat ik een oogschaduw palette tegenkwam die ruikt naar chocolade. Elke keer je het doosje opendoet, komt de geur van chocolade je tegemoet. Heerlijk vind ik dat.

Too Faced Chocolate Bar

Too faced chocolate bar

Ik vind de verpakking leuk en origineel. Het ziet er echt uit als een chocolade (metalen) reep! Aan de binnenkant van het palette vind je een grote spiegel. Voor de verpakking alleen al krijg dit palette een 10/10!

Too Faced eyeshadow

Het palette heeft 16 kleuren die allemaal vernoemd zijn naar een bepaalde chocoladesmaak. Zelf ben ik dol op Marzipan, Salted Caramel en Champagne Truffle! Ik denk dat iedereen met deze smaken/kleuren wel een leuke ooglook kan creëren.

Chocolate bar too faced

Gilded Ganache / White Chocolate / Milk Chocolate / Black Forest Truffle / Triple Fudge

Chocolate bar too faced

Salted Caramel / Marzipan / Semi-Sweet / Strawberry Bon Bon / Candid Violet / Amaretto

chocolate bar too faced

Hazelnut / Creme Brûlée / Haute Chocolate / Cherry Cordial / Champagne Truffle

De oogschaduws zijn super zacht en bevatten een goede pigmentatie. Ik vind ze fijn werken en ze blenden super makkelijk. Een mooie ooglook creëren gaat zoveel vlotter met goede oogschaduws! Voor onderstaande ooglook gebruikte ik een Marzipan over het bewegend ooglid en Salted Caramel in de arcadeboog. Als highlighter koos is voor Champagne Truffle. Met dit oogschaduw palette kan je echt alle kanten opgaan. Ondanks dat deze kleuren allemaal neutraal zijn, heb ik nog geen enkel andere palette gevonden met deze kleuren er in. Het zijn allemaal aparte en speciale kleuren die je niet in elk oogschaduw palette tegenkomt!

Chocolate Bar Too Faced

Chocolate Bar Too Faced

Chocolate Bar Too Faced

Mijn mening

Wat ben ik blij dat ik het Chocolate Bar van Too Faced heb aangeschaft! Het is een duur palette, maar ik gebruik het echt met veel liefde. De oogschaduw kleuren lijken op het eerste zicht niet heel spectaculair, maar geloof mij: dat zijn ze wel! Bovendien zijn de oogschaduws van super goede kwaliteit waardoor het nog leuker is om te spelen met make-up! En naast al deze pluspunten ruikt het palette naar chocolade. Wat wil een meisje nog meer?

Chocolate Bar van Too Faced is verkrijgbaar bij Sephora voor €44,00.

Liefs, Ellen

9 reacties

  1. De foto’s komen heel raar over, ligt dat aan mijn laptop? Anyway! Het palette ziet er wel ontzettend mooi uit! Het is dat ik al veeeeel te veel oogschaduw palettes heb, maar anders wist ik het wel!

  2. Ik heb dit palette ook en ik heb er al zoooveel plezier aan beleeft. De kleuren zijn inderdaad een beetje basic maar enorm radiant en supergoede pigmentatie en het blijft enorm lang zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *