Catrice Robert’s Red Ford

Vorige week bezocht ik de Kruidvat. Natuurlijk kon ik het niet laten om een kijkje te nemen bij de nagellak. Aangezien ik nog nooit een nagellakje had gekocht van Catrice, besloot ik om er eentje mee te nemen. Ik koos voor een donkerrood lakje, omdat mijn bordeaux Essie lakje bijna op is.

Sinds enkele weken ben ik in het bezit van de Essence Gel Nails At Home. Ik vind dit zo handig! Nu kan ik mijn nagellak ongeveer 5 dagen dragen! Daarvoor kon ik het maximaal 3 dagen volhouden met nagellak. Ik gebruikte dus deze kit samen met de rode nagellak zodat ik er een klein weekje geniet van kan hebben. 

Zoals je hier onder ziet is het een mooie rode kleur. Ik merk wel dat de Catrice nagellakjes langzamer opdrogen van dan de nagellak van Essie. Tja.. het prijsverschil moet ergens aan liggen toch? Met 2 laagjes dekt deze nagellak perfect! Door de gel nail topcoat hebben mijn nagels een super mooie shine.

Ik ben tevreden met mijn eerste Catrice nagellakje! Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Weten jullie nog mooie kleurtjes van Catrice? Let me know!

Liefs, Ellen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *