Catrice Metallure Oogschaduw CO1 Metalight

Catrice bracht onlangs een nieuwe collectie uit met super mooie producten en verpakkingen. Toen ik in de Kruidvat een kijkje ging nemen naar de collectie trok deze oogschaduw (CO1 Metalight) mijn aandacht. Dit was trouwens het laatste product dat nog te koop was van de Metallure collectie. 

Wat mij vooral aansprak aan de collectie waren de prachtige verpakkingen. Hier is aandacht aan besteed! Dat is natuurlijk altijd fijn. De oogschaduw zit in een doorzichtig plastic doosje, niet zo heel speciaal. De oogschaduw zelf heeft wel een leuk patroontje. De bruine kleur zit zoals een verfspat verdeeld in het doosje.
Ik heb nog nooit een oogschaduw gekocht van Catrice, dus ik was best wel benieuwd naar de kwaliteit hiervan. Metalight bevat een witachtige en bronskleurige oogschaduw. Je kan de oogschaduw zowel apart als samen dragen. Beide kleuren bevatten veel glitters en pigment. Op onderstaande look heb ik de witte kleur over het gehele ooglid aangebracht. In de crease bracht ik de donkere kleur aan. Maar toen ik het resultaat bekeek in de spiegel zag je niet echt verschillende kleuren op mijn ooglid. De kleuren in deze mono gebruik je dus best niet apart.
Deze mono oogschaduw heeft zeker een plekje in mijn hart gevonden (lekker dramatisch, haha!). De kleuren zijn bijzonder goed gepigmenteerd en blijven samen met een oogschaduwbasis lang zitten. Het enige jammere is dat de Metallure collectie limited edition is. Helaas, anders had ik nog een aantal items gekocht uit de collectie. Maar goed, voor nu ben ik blij met deze oogschaduw.
De oogschaduw was 3,59 euro en je kan het kopen in de Kruidvat.
Heb jij iets uit de Metallure collectie van Catrice gekocht?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram

 

24 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *