Catrice Deluxe Glow Highlighter

Catrice Deluxe Glow Highlighter

Dat ik dol ben op highlighter, moet ik jullie niet meer vertellen. Een jaar geleden had ik welgeteld één highlighter in mijn stash, ondertussen heb ik daar al enkele mooie exemplaar zoals MAC Soft And Gentle aan toegevoegd. Onlangs voegde ik Catrice Deluxe Glow Highlighter palette aan mijn stash toe.

Catrice Deluxe Glow Highlighter

010 The Glowrious Things

Catrice Deluxe Glow Highlighter

Catrice Deluxe Glow Highlighter 2

Het Catrice Deluxe Glow Highlighter palette bevat drie highlighters. Er is een champagne, roze en bronskleurige highlighter in het palette. Dit palette trok meteen mijn aandacht in de winkel. Het is een goedkoop palette, maar dat zie je niet aan de verpakking!

Catrice Deluxe Glow Highlighter

De poeders zijn niet super gepigmenteerd en zijn een klein beetje poederig, maar dat vind ik geen probleem. Je kan de highlighter goed opbouwen en zelf zo intens maken als je wil. Op onderstaande foto draag ik de roze highlighter. Dit is echt mijn favoriete highlighter van het palette. Ook de champagne kleur vind ik prachtig en gebruik ik regelmatig. De bronskleur gebruik ik iets minder, omdat ik liever iets koelere highlighters gebruik. Ook is de bronskleurige highlighter eigenlijk een beetje te donker voor mijn huidskleur om als highlighter te dragen. Je zou deze als bronzer kunnen gebruiken, maar ik gebruik liever een matte bronzer. Dit is natuurlijk persoonlijke voorkeur!

Catrice Deluxe Glow Highlighter

Catrice Deluxe Glow Highlighter

Mijn mening over Catrice Deluxe Glow Highlighter

Catrice Deluxe Glow Highlighter

Voor een kleine vijf euro heb je een prachtig highlighter palette met drie highlighters. Wanneer je net begint met make-up of als je dol bent op highlighter is dit zeker de moeite waard om aan te schaffen. De highlighters zijn misschien niet zo intens als bv. MAC Soft And Gentle, maar dit palette is dan ook veel goedkoper. Voor een gewone schooldag wil ik liefst subtiele make-up en het highlighter palette is daar echt geschikt voor. Je kan je highlighter net zo intens maken als je wil en je zal niet snel te veel aanbrengen. Ik vind dit echt een budget topper!

Catrice Deluxe Glow Highlighter is te koop bij Kruidvat voor €4,59.

Liefs, Ellen

7 reacties

  1. Ik heb deze onlangs ook gekocht maar heb er een beetje spijt van. Ik heb mijn highlight liever iets heftiger, maar dat is natuurlijk persoonlijke voorkeur! Voor wie graag een subtiele highlight wil is deze perfect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *