Carmex Classic Moisturising Lip Balm

Droge lippen hebben is helemaal niet fijn. Ik heb zowel tijdens de zomer als tijdens de winter last van droge, pijnlijke lippen en ben nog steeds op zoek naar de perfecte lipbalsem. Een lippenstift moet voor mij voedend en niet te plakkerig aanvoelen. Vandaag een review over de beroemde Carmex Classic Moisturising Lip Balm!

Beloften

Carmex Lip Balm zou de droge en schrale lippen verzachten en genezen. Verder bevat het lanoline. Dit botst het natuurlijke vocht van de huid na.

 

Mijn mening

Wel, een echt uitgebreid review kan ik niet schrijven over een lipbalsem. De Carmex Lipbalsem voelt fijn en lichtjes tintelend aan op de lippen, een erg fijn gevoel. Verder heb ik de indruk dat mijn lippen verzorgd worden en niet zo snel droog aanvoelen. Mijn algemene conclusie? Een fijne, voedende lippenbalsem voor de komende koude maanden!
Carmex Classic Moisturising Lip Balm kan je kopen bij DI.
Heb jij ook zo’n droge lippen tijdens de koude maanden? 
Liefs, Ellen

9 reacties

  1. Ik heb precies hetzelfde. Het maakt niet uit wat voor seizoen het is, droge lippen heb ik altijd. Ben ook nog steeds opzoek naar de perfecte lippenbalsem, ook al wat duurdere merken geprobeerd maar niks helpt. Deze klinkt wel erg goed, dus daar ga ik binnenkort maar even voor kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *