Calvin Klein Red Red Nagellak (Big Bazar)

Tijdens mijn bezoekje aan Amsterdam kocht ik bij Big Bazar een nagellakje van Calvin Klein. Jullie waren erg benieuwd naar mijn mening over de nagellak, dus daarom een mini review! 

Rode nagellak is één van mijn favoriete kleuren op mijn nagels. Het staat elegant en is perfect voor elke gelegenheid. Toen ik tussen de bakken van de Big Bazar aan het kijken was, viel deze nagellak mij op. De kleur ‘Red Red’ van Calvin Klein is helder rood en dat is precies het soort kleur dat ik zocht! Voor ongeveer vier euro nam ik hem mee.
Het borsteltje is vrij klein, daarom is het iets moeilijk om te lakken dan met een dikker borsteltje. Maar goed, nagels lakken is nooit een makkelijk klusje vind ik. De nagellak zelf is vrij lopend en niet te dik. Dit vind ik enorm prettig werken bij het lakken zelf. Als de nagellak te stroef is, krijg je strepen en dat is niet wat we willen. Met één laagje heb je geen volledige dekking, dus daarom bracht ik een tweede laagje aan. Nadien bracht ik een top coat aan, zodat mijn nagellak lang blijft zitten. Op onderstaande foto heb ik de nagellak al drie dagen aan en zoals je ziet, zit de nagellak er nog goed op.
De nagellak van Calvin Klein krijgt dus een mooi plekje in mijn nagellak stash. De kleur vind ik super mooi, elegant. De nagellak dekt met twee laagjes en blijft lang zitten. Als je eens langs gaat bij Big Bazar neem dan zeker eens een kijkje in de bakken met de nagellakjes! Voor vier euro kan je Red Red van Calvin Klein kopen!

 

Wat vind jij van deze kleur? 

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

26 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *