Budgetfavorieten!

Leuke make-up ontdekken voor een laag prijsje? Dat is wat we allemaal wel willen. Ik selecteerde enkele van mijn favoriete budgettoppers onder de vijf euro. Veel leesplezier! 

1. Het Nude Eyeshadow palette van H&M is volgens mij echt een toppertje. Het is klein en simpel palette, ideaal voor elke dag. Ik gebruikt deze regelmatig en voor €2,95 kan ik je het zeker aanbevelen. Wil je het review teruglezen? Klik dan hier
2. Het All About Matt Fixing Compact Powder van Essence is ook heel fijn in gebruik. Het maakt mijn gezicht een hele dag mooi mat. Ideaal toch? Klik hier voor het review terug te lezen. 

3. De nagellakjes van HEMA bevallen mij ook. HEMA heeft een uitgebreide collectie en aangezien pastelkleurtjes helemaal in zijn dit seizoen ga ik van deze twee lakjes veel geniet hebben. Indien je een swatch hiervan wil zien, let me know
4. Een mascara die ik er de laatste tijd vaak bij neem is deze van Essence. Het maakt mijn wimpers mooi zwart en geeft volume én lengte. Ook hiervan is nog geen review op mijn blog gekomen. 
5. De lipsticken van Essence met de zwarte huls zijn echt fijn. Ik neem heel vaal ‘Coral Calling’ erbij. Je moet ze na vier uur wel weer bijwerken, maar dit is met de meeste lipstick nee? Hoe dan ook het is mijn favoriete lipstick van het moment. Klik hier voor het review.
Welke budgettoppers kan jij mij aanraden?
Liefs, Ellen

Volg mij via twitter bloglovin 

28 reacties

  1. Fijne budget producten! Ik vond die matte poeder ook goed, maar ik heb m weg gedaan omdat hij al vanaf de eerste dag kapot was gevallen. Ik heb er nog heel eventjes mee gedaan tot ik die stukken niet meer uit kon staan :p

  2. De poeder van Essence is inderdaad heel fijn, die heb ik ook!
    En die nagellakjes vind ik echt mooi, ik hou van pastel.
    liefs x

  3. De nagellakjes van Hema vind ik zo mooi, ik ben dol op pastelkleurtjes. Ik had er vorige week een mintgroene nagellak gekocht maar die viel helaas een beetje tegen. Zelf ben ik op het moment helemaal fan van het micellaire reinigingswater van Garnier.

  4. Ja, de swatches van die nagellakjes wil ik graag zien! Dat paletteje van H&M, wauw, echt een mooie uitstraling voor zo'n budget product, wauw! Mooie producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *