Budget oogschaduw paletten / Budget Tuesday

Vandaag introduceer ik een nieuwe rubriek op mijn blog: Budget Tuesday. Elke week zal er op dinsdag een blogpost verschijnen met budget tips, reviews, looks, outfits, … Gewoonweg alles omtrent budget. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over deze rubriek! 
 
Deze week stel ik twee oogschaduw paletten voor, die fantastisch mooi zijn en ook nog eens goedkoop zijn. Kijk je even mee naar mijn favorieten?

Het eerste palette dat ik er regelmatig bijhaal is het MUA Undress Me Too palette. Elke keer dat ik dit palette er weer bijneem, merk ik wat een prachtige nude kleuren erin zitten en hoe goed ze gepigmenteerd zijn. Hiermee maak je prachtige looks en de kwaliteit vind ik top! Een absolute aanrader!
Een andere aanrader is het All About Nude palette van Essence. Hier zitten net wat andere kleuren in dan bij het Undress Me Too palette. De bordeaux kleur is net wat anders en vind je niet snel terug bij budget oogschaduw paletten. Dit palette heeft misschien net wat minder kleuren van het MUA palette, maar ze zijn heel erg mooi.
Zo zie je maar dat je niet ontzettend veel geld moet uitgeven aan kwalitatief goede oogschaduw paletten. Volgens mij kost het MUA palette zo’n 7 euro en het Essence palette 4 euro. Niet veel geld vind ik. Ik ben trouwens benieuwd wat jullie van de rubriek Budget Tuesday vinden! 

 

Liefs, Ellen

 

Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

17 reacties

  1. Undress Me Too heb ik ook en het is inderdaad een prachtig palette! Leuke rubriek trouwens, in deze tijd is alles zo duur dus het is altijd fijn om leuke budgetproof producten te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *