Budget favorieten maart / Budget Tuesday

De maand maart is alweer voorbij, wat gaat het snel! Ik heb deze maand ook weer een aantal favorieten ontdekt en dan vooral budget favorieten. Kijk je even mee?

Het Essence All About Matt poeder is echt één van mijn grootste budget favorieten op dit moment. Nadat ik foundation heb aangebracht, breng ik met een poederkwast een dun laagje wit poeder aan en zo blijft mijn gezicht een hele dag mat. Zoals je ziet, heb ik al serieus de pan geraakt!

Een echt ontdekking die ik in maart deed, was de oogschaduwbasis van Catrice. Deze vind ik zo veel fijner dan die van Essence! Mijn oogschaduw blijft hiermee beter en langer zitten. Een onmisbaar product als je vaak oogschaduw draagt!

Het zwarte oogpotloodje van Rimmel kan niet ontbreken bij mijn favorieten van deze maand. Ik vind een zwart oogpotlood lijntje mooi staan en is net wat makkelijker aan te brengen dan eyeliner. Dit potloodje heb ik afgelopen maand vaak gebruikt.

Als laatste heb ik de Essence XXXL Longlasting Lipgloss 05 Velvet Rose ook deze maand weer vaak gedragen. Dit is een oude favoriet en deze is al vaak voorbij gekomen op mijn blog. Ik hou van de oudroze kleur en is super draagbaar.

Heb jij één van bovenstaande producten al ontdekt?

Liefs, Ellen

12 reacties

  1. Mooie favorieten. Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduwbasis van Catrice. Die lipgloss van Essence is ook een erg grote favoriet van mij.

  2. Leuk om te horen dat die oogschaduwb asis van Catrice een aanrader is. Ik ben namelijk nog opzoek naar een nieuwe 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *