Bourjois Rouge Edition Velvet 07 Nude-ist

Toen er onlangs een actie was van Bourjois (twee producten voor vijftien euro) kocht ik deze lipstick. Ik had hem al een tijdje op het oog, maar vond het te duur om aan te schaffen en met deze actie kocht ik eindelijk Nude-ist van de Rouge Edition Velvet. De kleur sprak mij onmiddellijk aan, omdat het niet te opvallend is en perfect voor elke dag is. Ook zou deze lipstick mooi mat zijn, iets wat ik super mooi vind. Benieuwd naar mijn review over deze lipstick? Lees dan zeker verder ;).

 

Deze lipstick heeft een sponsapplicator, waarmee je heel precies de lipstick kan aanbrengen. De verpakking vind ik wel iets hebben, het oogt luxueus. Dat mag ook wel voor de prijs van bijna veertien euro! Zoals ik al in de inleiding zei, is Nude-ist een neutraal kleurtje, heel subtiel, maar prachtig! Op bovenstaande foto kan je ook zien hoe gepigmenteerd deze lipstick is en het droogt compleet mat op. Wat een enorm pluspunt is, is dat dit lip product super lang blijft zitten! De swatch op mijn arm kreeg ik met goed boenen pas weg. Een matte lipstick voelt normaal heel droog aan op je lippen, maar bij deze valt dit echt wel mee. Je voelt wel dat je iets op je lippen hebt, maar dat is helemaal niet vervelend.

Zoals je misschien al kon verwachten ben ik een fan van deze kleur en van dit product! Het droogt mooi mat op en blijft echt super lang zitten. Het enige jammere is dat de Rouge Edition Velvet van Bourjois redelijk prijzig is, anders had ik er zeker meer gekocht. Voor veertien euro heb je natuurlijk wel een top product in je bezit.

 

Heb jij producten van Bourjois in jouw bezit?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

23 reacties

  1. Heel mooie kleur en de textuur lijkt me ook heel fijn! Inderdaad wel spijtig dat de prijs aan de hoge kant is. Ik had dit niet verwacht van Bourjois.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *