Bourjois eye catching extreme volume mascara + fabuleux lip transformer review

Review over Bourjois eye catching extreme volume mascara en fabulux lip transformer

Bourjois bracht onlangs nieuwe make-up uit en daar word ik als beautyliefhebber ontzettend enthousiast van. Ik kan er zo van genieten om nieuwe make-up uit te proberen! In deze blogpost test ik de Bourjois eye catching extreme volume mascara en de Bourjois lip transformer

Bourjois review

Bourjois eye catching extreme volume mascara

bourjois eye cathcing mascara

Laat ik eerst beginnen met de nieuwste mascara van Bourjois, namelijk de eye catching extreme volume mascara. De mascara komt in een roze verpakking met zwarte belettering. Wanneer ik de mascara open, merk ik meteen de grote mascara borstel op die lichtjes gebogen is. Verder zijn de haren zacht. Het belangrijkste is natuurlijk het effect op mijn wimpers, dus daarom ga ik meteen hier naar over. 

Links: wimpers met mascara – Rechts: wimpers zonder mascara

Hierboven kan je goed het effect zien van de mascara. Door het grote borsteltje is het lastig om netjes te werken. Ik vond het wat lastig om alle haren te omhullen in een zwart laagje. Verder heb ik het gevoel dat de mascara mijn wimpers wat aan elkaar laat plakken. Ik ben er helaas niet zo’n fan van. Mijn mascara van Smashbox blijft mijn favoriet op dit moment.

Bourjois fabuleux lip transformer

Van wimpers gaan we over naar de lippen. Bourjois fabuleux lip transformer is een nieuw product dat de lippen transformeert om te shinen tijdens feestjes. Het product bevat een helemaal glitters dat je gewoon zo kan gebruiken of in combinatie met een lipstick. Ik koos voor het eerste en dat resultaat kan je hieronder zien. 

Mijn lippen werden voorzien van de subtiele glitters. Ontzettend leuk voor de feestdagen! 

Ik had niet gedacht dat ik de fabuleux lip transformer iets zou vinden, maar vind het wel leuk om mee te experimenteren. 

Conclusie Bourjois make-up

Een korte blogpost met mijn laatste bevindingen over Bourjois make-up. Bij de mascara bleef ik op mijn honger zitten, maar gelukkig maakte de lip transformer het goed.

Bourjois kan je bestellen bij bol.com en vind je in de winkels bij Kruidvat en Di. De eye catching extreme volume mascara kost €16,99 en de fabuleux lip transformer kost €13,99.

Liefs, Ellen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *