Bourjois 1 Seconde Nagellak 25 Méli Melon

 

Het is echt al zo lang geleden dat ik nog eens een ‘swatch’ van een nagellakje op mijn blog verscheen. Een tijdje geleden kocht ik een nagellakje van Bourjois. Van dit merk heb ik nog nooit een nagellak getest dus hiervoor werd het eens tijd! Ik kocht een zalmkleurig lakje, heerlijke zomerse kleur uit de ‘1 Seconde’ lijn van Bourjois in de kleur ’25 Méli Melon’.

 

 

 

De lakjes uit de ‘1 Seconde’ lijn van Bourjois zijn voorzien van een langwerpig dopsel. Persoonlijk vind ik niet zo handig, dit nagellakje geraakt niet in mijn schuif. Ook heeft deze nagellak een breed borsteltje. Dit vind ik erg handig want zo lak je nauwkeuriger. Met één streep zou je normaal een hele nagel moeten bedekken, bij mij is dit niet het geval. Als je kleine nagels hebt, is dit ideaal voor jou. Daarnaast zou deze nagellak een gelachtige structuur weergeven. Dat doet deze nagellak zeker! Verder ben ik helemaal gek op deze perzikkleur. Deze kleur staat heel vrolijk en is ideaal voor de zomer. Ik bracht twee laagjes aan, dit geeft het mooiste effect. De nagellak blijft ongeveer 3 dagen perfect zitten en daarna begint het af te brokkelen. Niet slecht voor een nagellakje! Je kan dit lakje kopen bij Kruidvat voor €8,50. Niet goedkoop, maar je krijgt wel kwaliteit.

Wat is jouw favoriete nagellak merk?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

20 reacties

  1. Ik vind de kleur echt supergoed. Vroeger had ik veel van die lakjes maar nu geen een meer dus het wordt tijd dat ik weer eens voor het bourjois schap ga staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *