Body Fantasies Body Mists

Body Fantasies Body Mists

I love body mists en die van Body Fantasies zijn de moeite waard om te ontdekken! Body Fantasies bracht voor de zomer vijf nieuwe body mists uit en ik testte er vier uit. Vooral tijdens de zomer vind ik het heerlijk om een body mist te gebruiken om mij te verfrissen en te voorzien van een lekker geurtje. Ik bespreek vier body mists van Body Fantasies in deze blogpost.

Over body mists

Body mists hebben, in tegenstelling tot parfum, een veel lichtere geur. Dit komt omdat er meer water aan toegevoegd is dan bij een parfum. Ook bevatten body mists minder olie waardoor het minder sterk ruikt. Hoe meer olie er in een product zit, hoe sterker de geur. Verder zijn body mists veel goedkoper dan een parfum en dat is ook één van de redenen waarom ik hou van body mists. Lekker ruiken hoeft niet duur te zijn.

Nu we weten wat body mists zijn en doen, kunnen we verder met de body mists van Body Fantasies.

Over Body Fantasies Body Mists

Body Fantasies bracht vijf nieuwe geuren body mists uit: Pink Vanilla Kiss Fantasy, Pink Sweet Pea Fantasy, Japanese Cherry Blossom, Twilight Mist en Vanilla. De body mists hebben erg leuke namen gekregen.

Body Fantasies Body Mists

Body Fantasies Body Mists

Verpakking

De verpakking van de body mists is erg klein en past daarom perfect in mijn handtas. Ik breng het vaak enkele keren per dag aan om mij even te verfrissen en dan vind ik het wel fijn om bij te hebben. Ook zien ze er heel schattig en zomers uit.

Body Fantasies Twilight Mist Body Spray

 

Body Fantasies Body Mists

 

Body Fantasies Body Mists

Twilight Mist is een romantische geur. Het is de speciaalste geur van allemaal en vind ik echt heel lekker. De noten zijn mandarijn, koksnoot, pruim, magnolia bloesem, tijger-orchidee, viool bloesem, romige muskus, sandelhout en tonka boon.

Body Fantasies Vanille Body Spray

Body Fantasies Body Mists

Body Fantasies Body Mists

Iedereen kan zich de geur van vanille wel inbeelden en dat is hoe deze body mist ruikt. Heel erg zoet en lekker! De noten zijn fiji appel, mandarijn, ananas, aardbei bloesem, meiklokjes bloesem, bloeiende jasmijn, vanille boon, vanille muskus en karamel.

Body Fantasies Pink Sweet Pea Fantasy Body Spray

Body Fantasies Body Mists

Body Fantasies Body Mists

Als je houdt van zoete, fruitige geurtjes, dan is Pink Sweet Pea Fantasy echt iets voor jou. De noten zijn rode bessen, pompelmoes, guave, framboos, cyclame bloesem, meloen, passievrucht en muskus.

Body Fantasies Pink Vanilla Kiss Fantasy Body Spray

Body Fantasies Body Mists

Body Fantasies Body Mists

Pink Vanilla Kiss Fantasy is een vrouwelijke, zoete en verfrissende geur. Super lekker! De noten zijn pompelmoes, rabarber, kokosmelk, cyclame bloesem, pioen bloesem, roze vanille, Tahitiaanse vanille, sandelhout en karamel.

Body Fantasies Body Mists

Mijn mening over Body Fantasies

Ik testte vier lekkere geurtjes van Body Fantasies en ben aangenaam verrast. Ze ruiken lekker, voelen verfrissend aan en de verpakking is ook nog eens handig om mee te nemen in mijn handtas. Mijn favoriet? Pink Sweet Pea Fantasy! Zeker de moeite waard om eens te bekijken in de winkel.

Body Fantasies is verkrijgbaar bij Di en kost €4,99.

Wat vind jij van deze body mists?

Liefs, Ellen

8 reacties

  1. Ze hebben wel wat weg van de Victoria’s Secret body sprays, maar deze zouden dus meer een parfum zijn? Super leuk zien ze er uit, perfect voor in de zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *