Birchbox mei 2016

Birchbox mei 2016

Vorige week vrijdag zat er een leuk pakketje in mijn brievenbus, namelijk de Birchbox van de maand mei. Het is de eerste keer dat ik zo’n maandelijkse box ontvang en ik was er dan ook super benieuwd naar. Ik laat je de inhoud zien!

Wat is Birchbox?

Wanneer je een abonnement neemt op Birchbox, ontvang je maandelijks via de brievenbus een doos met allerlei beauty producten. Dit is de ideale manier om nieuwe merken en producten te leren kennen. Een box kost 13 euro per maand, een jaarabonnement kost 130 euro.

Birchbox mei 2016

Birchbox mei 2016

Ik laat in dit artikel de inhoud van de Birchbox van de maand mei zien. Er zitten in totaal vijf producten in en deze bespreek ik kort. Ik vind het doosje van de Birchbox trouwens super schattig en ik ga het zeker bewaren! Het deksel kan je trouwens wegkrassen met een muntje en wanneer er een geel figuurtje tevoorschijn komt, kan je een prijs winnen. Ik weet niet of dit iets eenmaligs is of dat dit elke maand is.

Rituals The Ritual Of Sakura

Birchbox mei 2016

De douche foams van Rituals zijn volgens mij de bekendste douche foams die op de markt verkrijgbaar zijn! Jaren geleden had ik er eentje van en deze vond ik fijn. Nu heb ik er terug eentje om te gebruiken onder de douche! Voor wie een shower foam niet kent, leg ik het kort even uit. Een shower foam heeft een gel structuur en van zodra het in contact komt met water verandert het naar schuim! Een full size exemplaar kost €8,50.

Erborian Yuza Sorbet

Birchbox mei 2016

Birchbox mei 2016

Erborian is geen onbekend merk meer voor mij. Ik heb er al een crème van en deze gebruik ik met veel liefde. Yuza Sorbet is geschikt voor de vette tot normale huid en heeft een lichte matterende structuur. Verder is de crème hydraterend. Mijn huid is eerder aan de droge kant, dus deze crème is helaas niet geschikt voor mij. Gelukkig heb ik een zus die een vette huid heeft en kan ik haar hiermee blij maken! Een full size exemplaar kost €43,00.

Droogshampoo Batiste

Birchbox mei 2016

Ik gebruik zelf altijd de roze variant van Batiste en nu kan ik de variant met leuke print eens testen. Mijn nagels passen trouwens helemaal bij het flesje! Dit kleine formaat vind ik trouwens ideaal om mee te nemen op vakantie! Een full size exemplaar kost €7,20.

ModelCo More Brows

Birchbox mei 2016

Birchbox mei 2016

Modelco is voor mij een onbekend merk en ik vind het fijn dat er een product van dit merk in de box zit. Het wenkbrauw product is geschikt voor medium tot donker gekleurde wenkbrauwen. Helaas heb ik zelf lichte wenkbrauwen en is de kleur te donker voor mij. Wel kan ik zeggen dat je met het borsteltje heel precies kan werken om zo je wenkbrauwen snel en makkelijk bijvullen. Een full size exemplaar kost €12,00.

Aïny Gommage Pureté Eclat Lumière

Birchbox mei 2016

Birchbox mei 2016

Als laatste zit er nog een scrub in voor je gezicht. Ook dit merk kende ik nog niet. De scrub heeft een fijne substantie en ruikt lekker! De korreltjes zijn niet te groot, waardoor het niet te agressief is voor je huid. Ik ben er tevreden mee! Een full size exemplaar kost €29,00.

Ik heb trouwens een unboxing gefilmd van de Birchbox. Hieronder vind je de video!

Mijn mening over de inhoud van Birchbox

Ondanks dat twee van de vijf producten niet geschikt zijn voor mij, vind ik de producten die in de box zaten zeker de moeite waard! Ik ben dol op skin care producten en ben blij met de ontdekking van de scrub! Alle producten komen van pas en ga ik met veel liefde gebruiken. De inhoud van de box is dus zeker zijn geld waard! Het is de eerste keer dat ik een Birchbox ontvang en de producten hebben mij zeker niet teleurgesteld!

Liefs, Ellen

Dit product heb ik ontvangen voor mijn blog. Lees mijn disclaimer.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *