Biotherm Life Plankton Eye review

Een goede oogcrème is essentieel in mijn dagelijkse routine. Ik review de Biotherm Life Plankton Eye die lijntjes tegenhoudt en de oogcontouren opfrist.

Ik praat met mijn ogen. Je kan meteen afleiden welke emoties ik ervaar door naar mijn ogen te kijken. Net daarom vind ik het belangrijk om dit deel van mijn gezicht extra in de watten te leggen en te verzorgen. Een goede oogcrème is essentieel in mijn dagelijkse routine. Ik review de Biotherm Life Plankton Eye.

Biotherm Life Plankton Eye

Wat ik zoek in een oogcrème?

Een oogcrème moet hydraterend zijn en fijne lijntjes tegenhouden. Ik ben 24 jaar en de fijne lijntjes rond met mijn ogen zijn aanwezig. Zeker als ik eens niet goed geslapen heb. Niet erg, maar daarom wil ik de oogcontouren goed verzorgen.

Biotherm oogcrème

Biotherm Life Plankton Eye belooft de oogcontouren op te lichten, glad te maken en maakt de oogcontouren minder dun. Het voorkomt rimpels en lijntjes en maakt wallen minder opvallend.

Biotherm Life Plankton Eye

De textuur van de oogcrème is lekker dik. Hier hou ik van bij een oogcrème. Dit gebied heeft net een beetje meer nodig dan een luchtige crème. Ik wil het goed voeden en dat gevoel heb ik met deze Biotherm oogcrème.

Biotherm Life Plankton Eye breng ik aan met mijn ringvinger op het gebied onder mijn ogen na de reiniging. Dit tokkel ik in. Dit doe ik zowel in de ochtend als in de avond.

Biotherm Life Plankton Eye
Biotherm Life Plankton Eye
Biotherm Life Plankton Eye

Ik gebruik de oogcrème nu een kleine drie weken. De textuur als de werking vind ik erg aangenaam. Mijn ogencontouren slorpten de crème namelijk op na gebruik en ze zagen er meteen frisser en minder dof uit. Net wat ik nodig heb! Ik keur de oogcrème helemaal goed!

Biotherm Life Plankton Eye 15 ml kost € 37,50.

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *