Follow:
Beauty

Biomed Fresh Eyes

Biomed Fresh Eyes

Een goede oogcrème vinden die voldoet aan al mijn verwachtingen is moeilijk. Ik wil een oogcrème die mijn wallen minder zichtbaar maakt en de fijne lijntjes aanpakt en de enige die hier op dit moment aan voldoet is All About Eyes van Clinique. Helaas is deze oogcrème niet goedkoop. Toen ik onlangs, dankzij een winactie, allemaal producten van Biomed ontving, zat daar een oogcrème, genaamd Fresh Eyes, bij. Omdat ik altijd graag nieuwe producten test, gaf ik deze oogcrème een kans en mijn mening lees je hier.

Wat is Biomed?

Biomed is een Duits bedrijf en biedt huidverzorgingsproducten aan. Deze zijn voor 96 tot 99% natuurlijk en bevatten geen schadelijke stoffen. Ik had nog nooit van dit merk gehoord en daarom is het altijd fijn om enkele producten te winnen en deze te testen zodat ik kennis kan maken met dit merk.

Biomed Fresh Eyes

Fresh Eyes Biomed

Fresh Eyes zou de puffy eye bags laten verdwijnen en bevat o.a. boekweitas, wilde mango boter, aloë vera en katoenzaadolie. Al deze ingrediënten hebben een specifieke functie om de wallen te doen verdwijnen. Zo zou wild mango boter de huid hydrateren en gladmaken.

Biomed Fresh Eyes

De oogcrème komt in de tube met een cleane witte verpakking. Een tube vind ik hygiënisch werken en je kan goed doseren hoeveel oogcrème je wil gebruiken. Verder heeft de crème een volle structuur die makkelijk in de huid blendt. Om de één of andere reden zijn mijn wallen écht minder zichtbaar en dit had ik niet verwacht.

Toen ik de crème voor het eerst gebruikte, had ik na een paar uur opeens ontzettend veel last aan mijn linkeroog. Het gaf een brandend gevoel. Ofwel kwam dit door een mascara die ik net te lang had gebruikt of door de oogcrème. Ik had toen besloten de oogcrème even niet te gebruiken en het brandend gevoel was de volgende dag weg. Een week later gebruikte ik de oogcrème opnieuw, maar dan ’s avonds zonder make-up. Na enkele minuten al reageerde mijn huid niet fijn op de crème. Deze keer was het geen brandend gevoel, maar je voelde de oogcrème precies echt zitten. Hierna heb ik de oogcrème niet meer gebruikt omdat dit natuurlijk niet de bedoeling is van een oogcrème.

Biomed Fresh Eyes

Mijn mening over Fresh Eyes

Het had een fijn product kunnen zijn, maar helaas valt het tegen! Mijn huid rondom mijn ogen reageert niet goed op de crème en dat vind ik best jammer want na het aanbrengen zag je onmiddellijk effect. Dit is natuurlijk mijn ervaring en bij jou kan Fresh Eyes wel goed werken zonder brandend gevoel!

Fresh Eyes van Biomed is te koop voor €19,99.

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

8 Comments

 • Reply jeapiebel

  Jammer dat je zo slechte ervaringen hebt met de créme, maar dat kan. Ik heb altijd fijne ervaringen met dit merk. De oogcréme heb ik zelf niet geprobeerd.

  20 april 2016 at 8:58 am
 • Reply Elien

  Oei spijtig dat je er slechte ervaringen mee hebt!
  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, ik gebruik altijd de producten van Clinique. Die zijn inderdaad ook duur maar die producten zijn van super kwaliteit.

  X Elien

  20 april 2016 at 3:03 pm
 • Reply mieke | mieksmind

  Oh wat jammer dat het niet fijn bij je werkt. Wanneer je lichaam aangeeft dat het niet pluis is, zeker ook niet gebruiken! Maar het zag er verder wel prima uit, en de tube werkt lekker praktisch

  20 april 2016 at 3:40 pm
 • Reply Sofie

  Ooh zo jammer dat je huid er niet goed op reageert! Maar inderdaad, goed dat je naar je huid luistert en hopelijk kom je snel een goede crème tegen waar ook je huid goed op reageert 😀

  20 april 2016 at 5:19 pm
 • Reply Saraya

  Wat jammer van het branderig gevoel rondom je ogen, de tube ziet er wel leuk uit 🙂
  X

  20 april 2016 at 8:06 pm
 • Reply Kiss & Make-up

  Ai, spijtig!

  21 april 2016 at 11:42 am
 • Reply Charelle

  Jammer dat het een beetje tegenviel. Ik heb dit al van meerdere mensen gehoord maar toch blijf ik nieuwsgierig, het lijkt me namelijk een heel mooi merk. (:

  22 april 2016 at 9:04 am
 • Reply beautifulday4makeup

  he, wat vervelend dat deze tegen viel

  23 april 2016 at 10:45 am
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.