Bescherm je tegen de zon met Bioderma

Het mooie weer staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om de zonnebescherming weer boven te halen. Een tijdje terug ontving ik verschillende zonneproducten van Bioderma die ik in deze blogpost wil bespreken.

Bescherm je tegen de zon met Bioderma

Bioderma Sun Mist

Bescherm je tegen de zon met Bioderma

Het eerste product dat ik aan jullie wil laten zien, is de sun mist met factor 30. Het is een olie die als een zachte nevel uit de fles komt. Je kan door gewoon te drukken op de knop een heel lichaamsdeel bespuiten met de zonnebescherming. Dit vind ik fijner dan een spray omdat je bij een spray altijd meerdere keren moet spuiten voordat je genoeg product hebt. Met een nevel is dit niet het geval. De olie die uit de sun mist komt, kan je nadien nog insmeren zodat alles goed ingetrokken is. Enige nadeel vind ik dat het wel een glimmend resultaat nalaat.

Bioderma Dry Oil

Bescherm je tegen de zon met Bioderma

De dry oil met factor 50 heeft een spray flacon. Je hiermee insmeren gaat iets minder snel dan met een nevel bus. De olie is geschikt voor je gezicht, lichaam en haar. Op mijn gezicht en haar zou ik dit zelf niet zo snel gebruiken omdat een olie toch vaak de neiging heeft om een vet resultaat te geven en dat probeer ik te vermijden in mijn gezicht en haar. Voor het lichaam vind ik het dan weer wel een fijn product omdat het ook makkelijk aan te brengen is nadat je uit het water komt. Als ik na het zwemmen mij wil insmeren met een zonneproduct, dan neem ik de dry oil erbij.

Bioderma Aquafluide Pocket

Bescherm je tegen de zon met Bioderma

Om mijn gezicht te beschermen, gebruik ik het liefst een factor 50. De reden waarom ik zo’n hoge factor gebruik is omdat ik absoluut niet wil rondlopen met een rood gezicht en je krijgt sneller rimpels door de zon. Er moet natuurlijk regelmatig bijgesmeerd worden en daarvoor is een kleine verpakking voor in je handtas handig. Op deze manier heb je altijd iets van bescherming bij. Deze van Bioderma is bovendien geschikt voor de gevoelige huid, heeft een anti-glim resultaat (perfect voor mijn vette huid die snel gaat glimmen!) en beschermt ook als je in het water gaat.

Bioderma Refreshing After-sun Milk

Bescherm je tegen de zon met Bioderma

Nadat ik een dag in de zon heb doorgebracht, vind ik het fijn om na een verfrissende douche mij in te smeren met een after-sun milk. Dit om mijn huid een fris gevoel te geven en te verzorgen zodat het kleurtje dat ik eventueel heb opgedaan langer blijft zitten. Een after-sun melk is dus niet alleen voor de verbrande huid! Op dit moment gebruik ik de refreshing after-sun milk van Bioderma omdat deze echt een lekkere geur heeft en goed zijn werk doet.

Bioderma is verkrijgbaar bij Newpharma.

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *