Benefit They’re Real! Mascara

Dagelijks breng ik ’s ochtends een likje mascara aan. Zelfs als ik de deur niet uit moet. Ik zie met dit ene laagje er meteen wakkerder en frisser uit. Omdat ik graag mascara draag, koop ik ook regelmatig een nieuwe mascara. Op dit moment gebruik ik de mascara van Benefit en ik zag dat hierover nog geen review verscheen op mijn blog. Daar moest ik verandering in brengen!

 Benefit They’re Real! Mascara: de beloften

Benefit belooft lengte, krul, volume, lifting en separatie van de wimpers als je de They’re Real mascara gebruikt. Een hele hoop beloftes!

Benefit They’re Real! Mascara

De borstel van de They’re Real! mascara is gemaakt van plastiek en heeft een vrij gewone vorm. Op het eerste zicht lijkt dit een gewone basic mascara. Ik moet zeggen dat ik geen hoge verwachtingen had over deze mascara. Normaal gebruik ik een mascara Clump Defy van Max Factor, deze is zo’n 10 euro goedkoper en geeft mijn wimpers veel lengte en een mooi krul. Omdat ik graag producten test, kocht ik de They’re Real! mascara van Benefit. Veel bloggers zijn super enthousiast over dit product en ik wou het een kans geven. Ik was echt eens benieuwd of deze mascara mij beter zou bevallen dan mijn geliefde mascara van Max Factor.

Resultaat Benefit They’re Real! Mascara

Wow wow wow, wat een mooie wimpers krijg ik met deze mascara! Mijn wimpers zijn er voller, langer uit en hebben een mooie krul. Ik moet wel toegeven dat ik een wimperkruller gebruik, maar met een andere mascara krijg ik dit effect nooit! Nu snap ik waarom iedereen zo dol is op deze mascara. Hij is intens zwart en brengt makkelijk aan. Verder is de mascara zeker niet klonterig! Normaal heb ik na een schooldag last van wat mascara vlekken onder mijn ogen, met deze mascara heb ik dit niet! Zelf niet bij een warme of regenachtige dag.

Conclusie

Ik denk dat het duidelijk is: deze mascara is onmisbaar geworden voor mij. Wanneer ik volle, lange wimpers wil, grijp ik naar deze mascara. Zelf hou ik erg van dit resultaat. Het lijkt net alsof ik valse wimpers draag, maar toch net weer niet. Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel, haha! Het enige jammere vind ik de prijs. 26 euro voor een mascara dat je 3 maand kan gebruiken, is echt niet goedkoop. Zeker niet voor een student. Als mijn budget het toelaat, koop ik They’re Real! mascara zeker opnieuw.

Heb jij al ervaringen met They’re Real! mascara van Benefit?

Benefit They’re Real! Mascara kost €26,00. Benefit is te koop bij de Inno en online. 

Liefs, Ellen

Bloglovin – Facebook – Twitter – Youtube – Instagram – Pinterest

14 reacties

  1. Het effect is echt heel mooi! Jammer inderdaad van de prijs, hoewel je echt verschil kan merken als een mascara van een duurder merk is, heb ik nooit zoveel geld over voor een mascara.

  2. Ahh wat een mooi resultaat! Zelf gebruik ik de L'oreal miss manga mascara waar ik altijd hele lange wimpers van krijg en hij klontert ook niet. Veel betaalbaarder dus misschien een tip? 😀 Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *