Benefit HOOLA bronzing powder

De HOOLA bronzer van Benefit is een bekend product onder de beautyliefhebb. Ik heb al vele goede reviews hierover gelezen en was erg benieuwd geworden. De prijs weerhield mij eigenlijk om het te kopen, maar ik zie het al een soort van laat verjaardagscadeautje. 

Ik heb een erg lichte huid en de meeste bronzers zijn te donker of te oranje voor mij. De HOOLA bronzing powder van Benefit zou geschikt zijn voor de lichte huidjes. Het poeder zit in een kartonnen doosje met spiegel en bijhorende kwast. De verpakking en de naam van dit poeder doen mij denken aan Hawaï en een gebruinde huid. Omdat ik helaas niet naar Hawaï ga, kan deze bronzer mij toch van een zomers kleurtje voorzien.

 

De kleur heeft geen oranje ondertoon en dat vind ik een pluspunt! Ook is de kleur niet te donker voor mijn lichte huid. Bovendien is deze bronzer mat en dus ideaal om definitie in je gezicht te brengen / shapen. Het kwastje dat bij de bronzer zit, gebruik ik eigenlijk niet. Ik gebruik liever een kwast van Real Techniques, zodat ik nadien de bronzer goed kan blenden en dat gaat makkelijker met mijn Real Techniques kwast.

 

Voor deze review heb ik de bronzer redelijk ‘heftig’ aangezet, zo kan je beter zien wat voor een effect de HOOLA bronzer geeft. Ik vind zelf het resultaat heel mooi en natuurlijk ogen. De bronzer blendt bovendien makkelijk, waardoor de kans op vlekken klein is.
De Benefit HOOLA bronzing powder is zijn 33 euro echt wel waard. Dit is tot nu toe de enige bronzer in mijn stash die niet te donker is en die mooi blendt. Een aanrader dus wanneer je graag een mooie, lichte bronzer wil toevoegen aan je stash!
HOOLA Bronzing Powder van Benefit is te koop bij de Inno Galerij voor 33 euro.
Liefs, Ellen

 

13 reacties

  1. Ik had hem ook bijna gekocht voor mezelf, totdat ik in de winkel zag HOE weinig product er in zit. Pff 33 euro voor een product waar je zo een pan in maakt!

    • Het is inderdaad prijzig, haha! Maar ik vind het zo moeilijk om een mooie bronzer te vinden en ik vind benefit een leuk merk dus ik had het er voor over 😉

  2. ik wil hem ook al jaren maar vind 33 euro een beetje te veel voor een 2e bronzer (heb momenteel eentje van too faced in gebruik). Met wat geluk en zoekwerk vind je op Ebay soms Hoola's voor 20 euro, misschien dat ik dat er nog net aan wil geven 🙂

  3. Oeh ik wil dit product al zo onwijs lang! Alleen ik wil het geld er niet voor neerleggen! Wachten tot ik misschien een cadeaubon krijg, dat is de beste oplossing! Leuke review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *