Bellápierre minerale make-up review

Bellápierre minerale make-up review

Bellápierre is een mineraal make-up merk en leerde ik kennen bij Café Beauté en op  Estetika beurs. Mijn aandacht werd onmiddellijk getrokken en ik kocht daarom een oogschaduw palette, kwasten en een losse poeder oogschaduw. 

Over Bellápierre

Bellápierre biedt een volledig assortiment aan van minerale make-up en huidverzorging. De ingrediënten van de minerale make-up is geschikt voor alle huidtypes en verbetert bovendien ook de teint. Bovendien test dit merk niet op dieren.

Bellápierre XII Eye Shadow Palette Go Natural

Bellápierre minerale make-up review

Bellápierre minerale make-up review

Minerale make-up vind je normaal altijd terug is losse poeders, maar bij Bellápierre XII Eye Shadow Palette Go Natural hebben ze de losse poeders samengedrukt en in een palette gestopt. Handig want zo knoei je minder en kan je het makkelijker meenemen onderweg. Het palette is van karton en bestaat uit 100% mineralen en er wordt een kwastje bijgeleverd.

Het palette doet mij heel hard denken aan Urban Decay Naked 3. Het palette heeft in totaal 12 kleuren, waaronder 3 matte en 9 shimmers. De meeste kleuren hebben een roze ondertoon, maar er zijn ook bruin tinten in terug te vinden. De shimmer oogschaduws hebben een goede pigmentatie, de matte kleuren iets minder. Eén voor één vind ik de kleuren prachtig en je kan hiermee zo veel kanten op. Een neutrale ooglook voor overdag of een heftigere look voor ’s avonds het kan allemaal met dit palette.

Op onderstaande foto vind je swatches van de eerste 6 oogschaduws: Frost, Sorbet, Last Call, Femme, Cathy en Utopia.

Bellápierre minerale make-up review

Op onderstaande foto vind je een swatch van de laatste 6 oogschaduws: Coin, Ash, Melrose, Intrigue, Dagger en Embellish.

Bellápierre minerale make-up review

Ik had verwacht dat de oogschaduws heel poederig gingen zijn, maar dit valt goed mee. In combinatie met een oogschaduwprimer blijven de oogschaduws goed zitten en komt het pigment beter uit. Hieronder zie je de ooglook die ik met het palette heb gecreëerd. Hou er wel rekening mee dat ik niet de beste ben in het creëren van ooglooks. Desondanks is het palette een mooie toevoeging aan mijn collectie. De kleuren zijn misschien niet zo speciaal, maar wel dat het van 100% mineralen is gemaakt.

bellapiere

Blush kwasten

Naast het oogschaduw palette kocht ik nog twee kwasten van het merk Blush: een schuin afgesneden kwast en een puntige kwast. Met de schuin afgesneden kwast breng ik dagelijks mijn bronzer aan en met de andere kwast mijn blush. De haartjes van de kwasten zijn heel zacht en ze verliezen geen haren tijdens het wassen. Een fijne toevoeging aan mijn kwasten collectie.

Bellápierre minerale make-up review

Bellápierre minerale make-up review

Bellápierre minerale make-up review

Bellápierre minerale make-up review

Bellápierre Shimmer Powders Earth

 

 

Bellápierre minerale make-up

Bellápierre minerale make-up

Bellápierre minerale make-up

Het laatste wat ik kocht, is een losse oogschaduw in de keur Earth. Het losse poeder doe je in het dekseltje en nadien kan je het losse product op een kwast aanbrengen en dan op je oog. Het is iets omslachtiger om mee te werken dan een gewone oogschaduw, maar het pigment is echt geweldig. Er zijn ontzettend veel kleuren verkrijgbaar van Bellápierre Shimmer Powders en een keuze maken was niet gemakkelijk. Uiteindelijk kocht ik Earth, een prachtige warme bronskleur.

Bellápierre minerale make-up

Conclusie Bellápierre minerale make-up

Bellápierre heeft een ontzettend mooi assortiment minerale make-up. Het oogschaduw palette, de losse oogschaduw en de kwasten bevallen mij ontzettend goed. Het oogschaduw palette is handig om mee te nemen onderweg, de losse oogschaduw iets minder dus daarom gebruik ik deze het liefst gewoon thuis. Ook de kwasten gebruik ik nu al enkele maanden non-stop en bevallen mij prima. Als je op zoek bent naar minerale make-up, dan ben jij bij Bellápierre aan het juiste adres.

Een beperkt assortiment van Bellápierre kan je bestellen bij bol.com en het volledige assortiment vind je terug op de webshop van Bellápierre zelf. Ook vind je dit minerale merk terug bij Café Beauté in Hasselt en op de Estetika beurs.

Liefs, Ellen

Dit artikel bevat affiliate links.

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *