Beautyblender Beauty’s Best Friend

Een beautyblender voor jou en eentje voor je beste vriendin in een hartjesvormige verpakking, hoe leuk is dat?! Al jaren is deze spons om foundation aan te brengen een echte musthave voor elke beautyliefhebber. Nu is er een speciale verpakking zodat je dit cadeau kan doen.

Beautyblender Beauty's Best Friend

Beauty’s Best Friend

Beautyblender Beauty's Best Friend

De BBF (beauty’s best friend) komt in een hartvormige verpakking die je uit elkaar kan halen en bevat twee beautyblenders. De ene helft kan je aan een goede vriendin geven om haar kennis te laten maken met de beautyblender of omdat je weet dat ze helemaal verliefd is op de spons. De andere helft kan je zelf houden. Een andere mogelijkheid is om beide sponsen zelf te houden als je ze te graag gebruikt.

Beautyblender Beauty's Best Friend

Beautyblender Beauty's Best Friend

Verder bevat deze speciale editie van de beautyblender twee samples van de blendercleanser. Het is belangrijk om regelmatig je beautyblender schoon te maken en het leuk dat je de speciale cleanser kan testen.

Tip: op deze manier kan je ook je beautyblender schoonmaken.

Beautyblender Beauty's Best Friend

Leuk detail: de verpakking kan je gebruiken om je beautyblender op een goede manier te transporteren. Achteraan zitten gaatjes zodat de beautyblender goed kan ademen. Dit is erg belangrijk aangezien je de beautyblender nat gebruikt en je wil niet dat het gaat schimmelen.

Beautyblender Beauty's Best Friend

Wat is de beautyblender?

Als je niet weet wat een beautyblender is, leg ik het even kort uit. Deze spons maak je nat onder de kraan en dan groeit de spons. Het is een bouncy spons waarmee je vloeibare make-up texturen aanbrengt op je gezicht. De reden waarom deze zo geliefd is, is omdat het make-up op een heel natuurlijke manier aanbrengt. Dit effect kan je niet krijgen met kwasten. Lees hier waarom ik de beautyblender zijn geld waard vind.

Beautyblender Beauty's Best Friend

Beautyblender Beauty’s Best Friend kost €39,99 en kan je kopen op verschillende webshops zoals Boozyshop.

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *