Beauty wishlist april 2017

beauty wishlist april 2017

Als beauty liefhebber staan er altijd wel een aantal producten op mijn wishlist. Het zijn producten die net nieuw zijn of die ik altijd al eens wilde testen. Mijn vorige wishlist dateert van januari en ondertussen staan er nieuwe dingen op. 

Beauty wishlist

Clinique Pep Start Eye Cream: Een oogcrème die ik vaak tegenkom op instagram is deze van Clinique. Wat deze oogcrème speciaal maakt is, is het metalen plaatje. Dit zorgt voor een fris effect als je de oogcrème aanbrengt.

Yves Saint Laurent Blush Volupte: Hoe mooi is deze blush van YSL? Dit hoort daarom terug op mijn wishlist!

Lancôme Hypnôse Doll Eye: Ooit ontving ik een staaltje van de mascara Lancôme en het effect van deze mascara vond ik heel mooi. Het is best een prijzige mascara en daarom kocht ik niet meteen een full size exemplaar. Toch staat deze mascara nog steeds op mijn wishlist en wil ik deze nog steeds graag testen.

Liu Jo Eau De Parfum: Liu Jo heeft mij al eerder verrast door Scent of Liu Jo. Dit is een eau de toilette en behoort al zo’n twee jaar tot mijn favoriete parfum. Dit parfum gebruik ik meerdere keren per week en ik begin aan de laatste sprays. Aangezien ik dit parfum zo graag gebruik, wil ik van Liu Jo Eau De Parfum testen. Deze is iets duurder dan Scent of Liu Jo, maar zou wel langer blijven zitten.

Estée Lauder Pure Color Envysculpting Lipstick Irresistible: Af en toe ga ik een ICI Paris XL binnen en test ik enkele lipsticks. Zo testte ik ook al deze lipstick van Estée Lauder. Van dit merk heb ik nog geen enkel product en mijn eerste indruk over deze lipstick was positief. Ook de kleur stond mij aan en daarom staat deze lipstick op mijn wishlist.

Smashbox Photo Finish Foundation Primer SPF 20

Eerder reviewde ik al een primer van Smashbox en hierover was ik heel tevreden. Smashbox staat echt bekend om haar primers en daarom wil ik er nog eentje testen maar dan met SPF. Een goede bescherming van mijn huid tegen zonnestralen vind ik namelijk heel belangrijk! Ook helpt het fijne lijntjes en poriën te verminderen en blijft je make-up langer zitten met deze extra stap in je routine.

Ben je nu na het lezen van dit artikel geïnspireerd om enkele dingen van je beauty wishlist aan te schaffen, dan heb ik nog een handige tip voor jou. De items kunnen soms best aan de prijs zijn en zijn daardoor best een investering. Maar wel een hele goede! Ik koop ze meestal met een leuke actie. Zo krijg je met deze aanbieding bijvoorbeeld 25% korting op Estée Lauder producten van Douglas!   

Liefs, Ellen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *