BEAUTY WISHLIST

Elke meisje, dat houdt van make-up, heeft wel een aantal producten die ze ooit (als ze veel geld heeft) wil aankopen. Ook ik heb zo’n lijstje! Daarom laat ik jullie vandaag zijn welke beauty producten er op mijn verlanglijstje staat, van budget tot luxe producten. 
Ik ga van links naar rechts de items kort bespreken :).
♥ Het eerste wat ik ooit wil kopen is een naked palette, liefst alle 3 haha!
♥ Ik vind de masker van Dr. van der Hoog geweldig. Jammer genoeg zijn ze op en moet ik eens nieuwe kopen.

♥ Ik heb nog geen enkele rode lipstick in mijn stash (shame on me!), ik ga voor mijn galabal eens langsgaan bij MAC en daar eentje kopen.
♥ Vervolgens staat er een highlighter van Nars op mijn wishlist.
♥ Ooit heb ik een staaltje van de mascara van Lancôme (Hypnose Star) gekregen. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit! Jammer genoeg vind ik hem iets te duur om zelf te kopen.
♥ Ook staan de kwasten van Real Techniques op mijn wishlist.
♥ Dit product van Jane Iredale heb ik al eens eerder gehad. Ik vind dit product ongelooflijk fijn! Aan de ene kant zit een scrub en aan de andere kant een lipstick die je lippen doen tintelen. Dit moet ik dringend nog eens kopen!
♥ Barry M. is een super fijn merk qua nagellak. Ik heb momenteel 3 lakjes van dit merk in mijn stash, dit moeten er meer worden!
♥ Als laatste wil ik een blush van Nars. Deze lijkt me zo mooi!
Wat staat er op jouw beauty wishlist?
Liefs, Ellen

16 reacties

  1. Erg leuke wishlist! 🙂 Het naked palette wil ik ook zo graag! En ik ben dol op de nagellakjes van Barry M! Die blijven zo lang zitten! Ik wil die ook nog een paar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *