Beauty trends van 2018

2018 start en daarmee zeggen we vaarwel tegen de beauty trends van 2017 en zeggen hallo tegen de nieuwe beauty trends van 2018. Ik verzamelde 4 trends die dit jaar zeker gaan doorbreken of een comeback maken.

beauty trends 2018

De comeback van de nail art

nail art

Wie mijn blog van in het begin (2013) volgt, weet dat ik toen helemaal into nail art was. Ik kon mij hiermee uren bezighouden hiermee. Toen ik aan de universiteit begon te studeren, had ik last van stress en dat is iets dat je meteen ziet aan mijn nagels.

Nail art is iets dat in 2018 terugkomt dus ik bereid mijn nagels alvast voor door ze dagelijks in te smeren met handcrème. Als mijn nagels langer zijn, kan ik er weer wolkjes, cupcakes, stipjes,… op tekenen. Gelukkig heb ik mijn nail art set met pennetjes en zomeer nog niet weggegooid en komt het dit jaar van pas!

Glossy lips

Geen matte lippen meer, maar glossy lips! Lipgloss en metallic lipsticks worden de beauty trend van 2018. Geen uitgedroogde lippen meer door de matte lipsticks, maar verzorgde lippen. Sleek speelde op deze trend alvast goed in, want ze brachten Metallic Matte Me uit! Het is een liquid lipstick met een metallic effect. Deze trend kan ik alleen maar toejuichen.

Foundation in alle mogelijke tinten

Voor de heel bleke en donkere huidjes komen er in 2018 veel meer foundations aan! Het is gedaan met slechts enkele tinten van een foundation. Fenty beauty kwam in 2017 met 40 tinten van een foundation en dit was zo’n succes dat andere merken volgen.

Dit is trouwens een trend die zich ook doorzet naar ondergoed. Huidkleurig ondergoed was tot voor kort lichtroze, maar nu komen meer en meer merken met ondergoed voor iedere huidskleur.

Olie

Olie kan voor alles gebruikt worden en is een wondermiddel voor haar, huid en lichaam. Logisch dat veel mensen zweren bij olie. In 2018 zullen meer mensen de werking van olie ontdekken en er van houden.

Liefs, Ellen

10 reacties

  1. Leuk artikel! Ik wil heel graag de Fenty beauty foundation proberen. Zo benieuwd! Daarnaast zweer ik echt bij olie voor haar en huid. Echt een aanrader voor iedereen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *