Beauty musthaves voor de herfst!

Helaas de zomer is alweer voorbij. We hebben warme en minder warme dagen gehad. Op dit moment breekt de herfst door en ik heb enkele beauty musthaves geselecteerd die ik niet kan missen tijdens de koudere dagen. 

Iedereen weet dat de Body Butters van The Body Shop heerlijk zijn. Meestal neem ik de tijd niet op dit op te smeren tijdens de zomer, maar nu het herfst is gebruik ik het meer. Ik geniet van de heerlijke geur en mijn droge beentjes zien er gezonder uit. Heerlijk spul!
Af en toe een hydraterend masker gebruiken kan geen kwaad. Dit masker van La Roche-Posay is geschikt en erg fijn. Mijn huid voelt super zacht aan na het gebruik hiervan en dat is toch wat we allemaal willen? Wil je hierover meer lezen? Bekijk dan het review dat vorige zondag online kwam.
Een ‘donkere’ lipstick’ is tegenwoordig erg in. Zelf moet ik erg wennen aan lipstick bij mijzelf, maar als er eentje is dat ik ontzettend graag draag dan is het de Rouge Edition Velvet 07 Nude-Ist van Bourjois. Op onderstaande foto draag ik deze lipstick. Het is niet een heel donkere kleur, maar wel erg mooi en geschikt voor de herfst.
Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op de nagellak van Essie. De donkerrode kleur (Sole Mate) heb ik al zo vaak gedragen dat het flesje nog maar half gevuld is. De donkergroene versie (Fall in line) is een kleur dat je niet vaak tegenkomt. Wederom een prachtige kleur en ideaal voor de herfst!
Wat zijn jouw herfst musthaves?
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *