Beauty favorieten op dit moment

Beauty favorieten op dit moment

Het is heel lang geleden dat ik nog enkele van mijn favoriete beauty producten heb gedeeld met jullie! Ik koos drie (roze) luxe producten uit die op dit moment tot mijn favoriet behoren. Kijk je even mee?

Scent of Liu Jo

Een van mijn favoriete parfums is er eentje van Liu Jo. Scent of Liu Jo is een heerlijke lieflijke geur en draag ik vrijwel altijd. Het flesje is ondertussen al in de helft! Ondanks dat ik deze geur vaak draag, ben ik hem niet beu.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 44 Nude Lavallière 

Mijn recentste aankoop kan niet in in mijn beauty favorieten lijstje ontbreken. Vroeger was ik nooit fan van lipstick, omdat mijn lippen hier heel droog van werden. De lipstick van YSL behoort tot mijn favorieten omdat deze super voedend is en een mooie nude kleur heeft. Het is de perfecte kleur voor elke dag en voelt super comfortabel op de lippen!

Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blush Exposed

De blush van Tarte in combinatie met de lipstick van YSL is echt een top combinatie! Exposed is een matte blush en is perfect bij elke lipkleur. Het is een zachte kleur die je makkelijk opbouwen.Verder is de kwaliteit van de blush ook gewoon geweldig waardoor de blush lang blijft zitten. Het enige jammere is dat je deze niet makkelijk kan verkrijgen.

Van al deze producten staat er trouwens al een uitgebreide review online dus als je er meer over wil weten, kan je daar eens een kijkje gaan nemen.In dit artikel heb ik kort even aangehaald waarom deze producten tot mijn favorieten behoren! 

Liefs, Ellen

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *