Beauty adventskalenders verkrijgbaar in België

Adventskalender verkrijgbaar in België

Ik ben dol op de kerstperiode en ook al is het nog maar oktober ik kijk al uit naar Kerst. Dit jaar wil ik graag een beauty adventskalender aanschaffen. Ik weet van vorige jaren dat een beauty adventskalender snel uitverkocht zijn en daarom begin ik alvast met mijn zoektocht. In een adventskalender zitten 24 cadeautjes en vanaf 1 december tot 24 december mag je elke dag een cadeautje uitpakken. Hierbij een lijstje van de adventskalenders die in Belgische winkels liggen.

Beauty adventskalenders verkrijgbaar in België

Ciaté adventskalender

Beauty Adventskalenders verkrijgbaar in België

Als je dol bent op nagellak is de adventskalender van Ciaté waarschijnlijk wel iets voor jou. Hierin zitten 24 nagellakjes. Ik heb deze zelf twee jaar geleden gekregen en deze doos vol nagellak gebruik ik nog steeds. De nagellak van Ciaté is trouwens echt van goede kwaliteit dus het zal je niet teleurstellen. Normaal is dit huisje vol nagellak verkrijgbaar bij Ici Paris XL. De prijs is mij op dit moment nog niet duidelijk, maar zodra ik meer informatie heb, deel ik het met jullie!

The Body Shop adventskalender

Beauty Adventskalenders verkrijgbaar in België

De adventskalenders van The Body Shop vind ik er altijd super goed uitzien. Je kan voor een standaard, deluxe of ultimate advent kalender gaan. Deze kosten respectievelijk 75, 100 en 115 euro. Niet zo heel goedkoop, maar je krijgt er dan wel mooie producten voor. De producten van The Body Shop vallen nooit tegen, dus dit is zeker een aanrader! Verkrijgbaar vanaf november.

The Ritual of Advent

Beauty Adventskalenders verkrijgbaar in België

Rituals heeft (volgens mij) sinds dit jaar een adventskalender en daar ben ik blij om! Ik ben super enthousiast over deze doos vol cadeautjes en deze kost maar €49,50. Voor de hoeveelheid producten die je krijgt, is dit echt een goede prijs! Aanrader! Deze kalender kan je al online bestellen via Rituals en bol.com.

L’Occitane adventskalender

Beauty Adventskalenders verkrijgbaar in België

Ook L’Occitane heeft een adventskalender. De beauty adventskalender kost €45,00 en kan je online bestellen, maar ook in de winkel zelf. In deze kalender vind je vooral veel handcrèmes.

Essence adventskalender

Beauty Adventskalenders verkrijgbaar in België

Ook dit jaar heeft Essence een budget vriendelijke adventskalender. Voor 24,95 euro heb je deze leuke doos met de bestsellers van Essence. Zeker een aanrader! Deze box is te koop vanaf november bij Kruidvat.

Lush adventskalender

Beauty Adventskalenders verkrijgbaar in België

Bij Lush kan je nu al terecht in de winkel voor adventskalenders. Ik vond heel weinig informatie online over de producten en de prijs dus als je meer informatie hierover hebt, mag je het mij zeker laten weten!

Ga jij dit jaar een beauty adventskalender aanschaffen? Zo ja, welke? Laat mij zeker weten als er een adventskalender ontbreekt want dan voeg ik deze toe aan het lijstje! De kalender moet wel in België makkelijk verkrijgbaar zijn!

Liefs, Ellen

14 reacties

  1. Ik zou dolgraag een keer een beauty adventkalender willen hebben. Die van Lush en The Bodyshop staan hoog op mijn lijstje, maar die mis ik altijd vanwege het feit dat ze snel zijn uitverkocht. Nu ik zie dat Rituals er ook een heeft heb ik toch weer goede hoop, want Rituals is hier gemakkelijk verkrijgbaar, dus misschien heb ik dan iets meer geluk. Essence twijfel ik over, vorig jaar was het vrijwel alleen nagelproducten en dat vind ik ook jammer en een beetje eenzijdig, ik wil toch verrast worden 🙂

  2. Ik heb voor het eerst een adventskalender gekocht, die van de Rituals. Ik kreeg deze ochtend bericht dat hij opgestuurd is, zo spannend! Toffe opsomming, dat er al bepaalde kalenders uitverkocht zijn verbaasd me niets .

  3. Zo leuk! Die van Rituals en Ciaté zijn knap, zeg! Ik koop er dit jaar geen, want wij zitten half december en begin januari in het buitenland. Misschien wat raar om een adventskalender mee te zeulen, haha.

  4. Ik ben echt verzot op advent calendars, een tip; Boots heeft een internationale website die naar België levert en er komen een heleboel advent calendars op. Dus als je nog enkele andere toffe zoekt, zou ik die website zeker checken :). En natuurlijk op Lookfantastic en Feelunique zeker eens kijken.

    Ik heb die van Rituals al en wacht nu tot andere toffe uitkomen :). Ik wil die van NYX & No7 heel graag 🙂 En misschien die van ASOS ook nog maar alle 4 is misschien te veel van het goede :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *