Follow:
Beauty

Favoriete base en top coat

In mijn favorieten video konden jullie al zien welke base en top coat ik graag gebruik. Aangezien sommigen benieuwd waren naar deze 2 producten, besloot ik er een artikel aan te weiden. Zo kan ik wat meer uitleg geven over deze base en top coat.

Base coat Yves Rocher (nagelverharder) – €4,95

Ik heb al meerdere base coats getest, zowel duurdere merken (Essie, OPI) als goedkopere merken (Essence). Yves Rocher is niet zo duur als OPI, maar ook niet zo goedkoop als Essence. De base coat die ik gebruik, is eigenlijk een nagelverharder. Mijn nagels zijn redelijk slap en ik merk dat dit mijn nagels goed beschermd en versterkt. Hierdoor breken mijn nagels niet zo snel meer af.
Zoals je kan op bovenstaande foto kan zien, heb ik al meer dan de helft van het potje opgebruikt. Zelfs wanneer ik geen nagellak draag, breng ik een laagje basecoat aan. Hierdoor heb ik minder de neiging om aan mijn nagels te prutsen en mijn nagels zien er meteen een stuk verzorgder uit. Ook gebruik ik altijd een base coat onder nagellak, zo voorkom ik verkleurde nagels. Verkleurde nagels krijg je vaak als je rode of donkere nagellak draagt.

 

Insta-Dri top coat Sally Hansen – €10,99

Over de sneldrogende top coat van Sally Hansen konden jullie al eerder een review lezen. Ik lak mijn nagels meestal ’s avonds voor ik ga slapen. Wanneer ik geen top coat gebruikte, had ik de volgende ochtend last van afdrukken op mijn nagels. Mijn gelakte nagels waren niet meer mooi. Dit probleem is verholpen sinds ik de top coat van Sally Hansen gebruik. Mijn nagellak droogt sneller en het geeft een mooie glans aan mijn nagels. Ideaal.

 

Combinatie van base en top coat

Als ik mijn nagels lak, ga ik als volgt te werk: eerst een laagje base coat, dan 2 dunne lagen nagellak. Dit laat ik 2 minuten drogen aan de lucht en nadien breng ik een laagje base coat aan. Ondertussen kijk ik een youtube filmpje en wanneer dit gedaan is, kan ik met een gerust hart alles weer aanraken.
Zo ik hoop dat jullie iets aan dit artikel hebben gehad. Ik ben erg benieuwd welke base en top coat jij mij aanraadt. Laat het zeker achter in de reacties!
Liefs, Ellen

 

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

7 Comments

 • Reply Manon Boerakker

  Die van Sally Hanssen kende ik nog niet, klinkt goed!

  16 juli 2015 at 7:49 am
 • Reply marlies neerinck

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe nagelverharder, omdat ik vond dat die van OPI toch niet deed wat ie moest voor mijn nagels. Ik ga deze eens gaan halen! 🙂

  Liefs,
  Marlies – Golden Mirrors & Pink Bows

  16 juli 2015 at 9:33 am
 • Reply miranda

  De topcoat Sally Hanssen is inderdaad erg fijn.

  16 juli 2015 at 10:04 am
 • Reply Bianca

  Ik kan ook niet zonder een basecoat met verharder, dat helpt echt enorm. Ik ga deze zeker eens bestellen bij yves rocher!

  16 juli 2015 at 11:04 am
 • Reply Case

  Ik heb 3 dagen geleden mijn nagels gelakt en mijn nagels zijn nog helemaal onbeschadigd! Als base heb ik de FM Nail conditioner gebruikt, daarna 2x een kleur van China Glaze en als top weer de Nail conditioner. Glanst super! En is binnen 5 minuten droog!

  16 juli 2015 at 3:34 pm
 • Reply Annebrittures

  Dat dingetje van base coat aanbrengen zonder nagellak aan te brengen gebruik ik ook al sinds ik 10 ben, haha. Mensen dachten steeds dat mijn nagels zo'n mooie glans hadden, maar het was gewoon de base coat. Mijn nagels zijn vrij sterk op dit moment, maar als ik ooit eens een zwakkere heb, dan ga ik die base coat van YR wel eens aanschaffen. En zo'n sneldrogende nagellak misschien ook.. (:

  16 juli 2015 at 5:09 pm
 • Reply withlovefromS

  Die base coat van Yves Rocher klinkt erg goed! Fijne review!

  19 juli 2015 at 6:30 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.