Balmi Lip Balm Peppermint

De meeste onder ons kennen waarschijnlijk wel de ‘eitjes’ lippenbalsems van EOS. Helaas is dit merk alleen online verkrijgbaar. Toen ik tijdens een citytrip naar Amsterdam deze Balmi lipbalsem tegenkwam bij Douglas, viel het mij meteen op dat dit gelijkenissen toont met de EOS lipbalsems. Ik kocht de mint versie en vandaag geef ik mijn mening hierover!

 

 

Balmi Lip Balm zit in een vierkant klein doosje. De lipbalsem eindigt op een punt. Ik kocht de munt versie. De lipbalsem bevat SPF 15 en belooft een ‘cooling tingle’. Daar hou ik wel van! Daarnaast hangt er aan de onderkant een hangertje. Zo kan je het aan je telefoon hangen. Dit is niet iets wat ik echt ga gebruiken, maar het is een leuk detail. Verder zit er vitamine E, shea butter en jojoba olie in.
De lipbalsem smeert makkelijk uit en geeft een tintelend gevoel op mijn lippen. Daarnaast vind ik de muntgeur zalig! De substantie is voor mijn lippen niet vettig genoeg, maar om deze af en toe te gebruiken is het ideaal.

 

Wat hou ik van deze lipbalsem! Ik vind de geur en de tinteling geweldig. Helaas heb ik maar eentje gekocht bij Douglas en daar heb ik wel spijt van. Het is een prima lipbalsem dat er schattig uit ziet! Balmi is te koop bij Douglas in Nederland. Helaas heb ik nog geen winkel tegengekomen in België die dit leuke merk verkoopt. Jammer!
Balmi is verkrijgbaar bij Douglas voor €4,95.
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

18 reacties

  1. Zo jammer dat het niet in België te vinden is! Zo schattig haha, een tinteling vind ik altijd wel fijn. Geeft m het gevoel dat het echt zijn werk wel doet.

  2. Ik denk dat die voor mij ook niet vettig genoeg zal zijn voor de winter. Ik heb eentje van de EOS en gedurende de lente en zomer is die perfect maar zodra herfst/winter aankomt is die niet vettig genoeg, ik ben bang dat het met Balmi ook hetzelfde zal zijn maar ik zal ik hem onthouden voor de lente/zomer, hij is ook zo schattig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *