Baked Highlighter (Pink Diamonds) ELF

Baked Highlighter Elf Pink Diamonds

Ik begin highlighter steeds meer te waarderen. Elke keer dat ik highlighter aanbreng, ben ik verbaasd over het mooie effect. Het laat je gezicht stralen zonder dat je daarvoor echt moeite moet doen. ELF stuurde mij een hele tijd geleden enkele producten om te testen, waaronder de Baked Highlighter in de kleur Pink Diamonds. Tijd voor een review! 

ELF Baked Highlighter – Pink Diamonds

Baked Highlighter Elf Pink Diamonds

In totaal zijn er 3 verschillende kleuren van de Baked Highlighter van ELF: Moonlight Pearls, Pink Diamonds en Blush Gems. Ik koos voor Pink Diamonds, omdat dit een roze ondertoon heeft en in mijn stash heb ik meestal highlighters met een gele ondertoon. Mocht je huid een gele ondertoon hebben, zou ik voor Moonlight Pearls gaan. Dit is een mooie champagne highlighter en heeft wat weg van de bekende highlighter van The Balm: Mary-Lou Manizer!

Baked Highlighter Elf Pink Diamonds

Bij het swatchen raakte ik wat teleurgesteld in de highlighter. Er komt heel weinig pigment van af. Ik had gehoopt op een opvallende highlighter, maar dit is eerder een subtiele highlighter. De glans is verder wel super mooi! Ik breng highlighter aan op mijn jukbeenderen en dit geeft een mooi resultaat! Vroeger was ik bang voor highlighter, ik wou er namelijk niet uitzien als een discobal! Tegenwoordig begin ik highlighter steeds meer te waarderen. Als je het juist en subtiel aanbrengt, geeft het je gezicht een mooie glow! De Baked Highlighter van ELF vind ik een pareltje en brengt subtiel aan!

Baked Highlighter Elf Pink Diamonds

Baked Highlighter Elf Pink Diamonds

Mijn mening

Ik was eerst wat teleurgesteld door de pigmentatie, maar ik heb Pink Diamonds leren waarderen. Het is een subtiele highlighter die mooi is voor elke dag. Ik ben blij dat ik een highlighter met roze ondertoon heb gekocht en dit is zeker een goede toevoeging aan mijn stash!

Baked Highlighter in Pink Diamonds is verkrijgbaar op de webshop van EyesLipsFace en kost €4,00.

Welke highlighter gebruik jij graag!

Liefs, Ellen

11 reacties

  1. Ik heb Blush Gems en die vind ik geweldig, daarvan was de pigmentatie wel super. jammer dat het bij deze toch wel wat minder is. Maar Blush Gems is zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *