Follow:
Beauty

Babyliss Curl Secret

Met kerst kreeg ik de Babyliss Curl Secret van mijn ouders. Ik was eerst een beetje bang om het te gebruiken, aangezien ik de video van Teske had gezien. Ik wil natuurlijk niet dat ik er een stuk haar vast komt zitten. Gelukkig was dit niet het geval. Als je het apparaat goed gebruikt, dan vormt er zich geen enkel probleem. Wil je het resultaat zien van de Babyliss Curl Secret? Lees dan verder! 

Zo ziet het apparaat eruit. Het gedeelte met de sticker moet je naar je hoofd toe houden. Ook moet je heel kleine plukjes nemen. Dat plukje moet je dan in de gleuf zetten. Hierna zuigt het apparaat je haarpluk op en na enkele seconden heb je prachtige krullen! Je kan dit apparaat op 210 of 230 graden zetten. Ook kan je kiezen hoelang je haarpluk in het apparaat blijft zitten. Hoe langer, hoe vaster de krul.

Voor ik mijn haar ging krullen heb ik mousse aangebracht. In de mousse zat meteen een heat protector, dus dat ik mooi meegenomen. De mousse zorgt ervoor dat mijn krullen minder uitzakken.
Zoals je op de foto hieronder ziet, heb ik mooie krullen. Ik ben er niet met mijn handen doorgegaan, omdat ik het zo wel mooi vond. 

Ik heb nogal een gele schijn in mijn haar, haha. Ik zal eens zilvershampoo moeten kopen :).
Conclusie: ik ben heel tevreden met de krultang. Zolang je het goed gebruikt en niet te grote plukken neemt is er geen enkel probleem. 
De Babyliss Curl Secret kost €129,00.

Wat vind jij van de Babyliss Curl Secret?
Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

6 Comments

 • Reply Laura Steenks

  Wauw, wat een prachtig resultaat! Je hebt trouwens mooi haar! 🙂

  21 januari 2014 at 11:57 am
 • Reply fashionadvies

  mooie krullen wow hij is echt goed, wil hem ook graag alleen de prijs vind ik duur en ben ook bang als me haar vast komt te zitten heb lang haar haha

  21 januari 2014 at 1:12 pm
 • Reply Kirsty

  Wat fijn dat hij zo'n mooi resultaat geeft! Ziet er goed uit!

  21 januari 2014 at 12:51 pm
 • Reply Sparks and fairytales.

  Wauw super mooi, staat prachtig! En ik denk inderdaad ook, als je het apparaat goed gebruikt dan gebeurt er niks mee!

  21 januari 2014 at 3:00 pm
 • Reply Tess Evea

  Prachtige krullen. Je haar kan zeker vast blijven zitten, dit gebeurd wanneer je te dikke plukken gebruikt. Met dunne plukken gebeurd er niks, en wanneer dit wel gebeurd.. raak dan niet in paniek maar doe het apparaat gewoon uit, dan is er niks aan de hand. 🙂

  22 januari 2014 at 11:59 am
 • Reply ♥♥Fashion-LadyLovely♥♥

  Gaaf!!!! en wat een leuke blog heb jij…volgen?

  New blogpost: beauty review

  10 februari 2014 at 6:16 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.