Babyliss Curl Secret

Met kerst kreeg ik de Babyliss Curl Secret van mijn ouders. Ik was eerst een beetje bang om het te gebruiken, aangezien ik de video van Teske had gezien. Ik wil natuurlijk niet dat ik er een stuk haar vast komt zitten. Gelukkig was dit niet het geval. Als je het apparaat goed gebruikt, dan vormt er zich geen enkel probleem. Wil je het resultaat zien van de Babyliss Curl Secret? Lees dan verder! 

Zo ziet het apparaat eruit. Het gedeelte met de sticker moet je naar je hoofd toe houden. Ook moet je heel kleine plukjes nemen. Dat plukje moet je dan in de gleuf zetten. Hierna zuigt het apparaat je haarpluk op en na enkele seconden heb je prachtige krullen! Je kan dit apparaat op 210 of 230 graden zetten. Ook kan je kiezen hoelang je haarpluk in het apparaat blijft zitten. Hoe langer, hoe vaster de krul.

Voor ik mijn haar ging krullen heb ik mousse aangebracht. In de mousse zat meteen een heat protector, dus dat ik mooi meegenomen. De mousse zorgt ervoor dat mijn krullen minder uitzakken.
Zoals je op de foto hieronder ziet, heb ik mooie krullen. Ik ben er niet met mijn handen doorgegaan, omdat ik het zo wel mooi vond. 

Ik heb nogal een gele schijn in mijn haar, haha. Ik zal eens zilvershampoo moeten kopen :).
Conclusie: ik ben heel tevreden met de krultang. Zolang je het goed gebruikt en niet te grote plukken neemt is er geen enkel probleem. 
De Babyliss Curl Secret kost €129,00.

Wat vind jij van de Babyliss Curl Secret?
Liefs, Ellen

6 reacties

  1. mooie krullen wow hij is echt goed, wil hem ook graag alleen de prijs vind ik duur en ben ook bang als me haar vast komt te zitten heb lang haar haha

  2. Prachtige krullen. Je haar kan zeker vast blijven zitten, dit gebeurd wanneer je te dikke plukken gebruikt. Met dunne plukken gebeurd er niks, en wanneer dit wel gebeurd.. raak dan niet in paniek maar doe het apparaat gewoon uit, dan is er niks aan de hand. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *