BabyLips DrRescue Maybelline

IMG_0890_Fotor

Voor wie BabyLips nog niet kent: dit zijn de gehypte lippenbalsems van Maybelline. Toen ik in de Colruyt de BabyLips DrRescue van Maybelline in de kleur Coral Crave zag, nam ik deze mee om te testen en ook gewoon omdat deze lipbalsem er leuk uit ziet.

 

BabyLips DrRescue Maybelline

De BabyLips DrRescue bestaat in 6 natuurlijke tinten: Too Cool, Pink Me Up, Just Peachy, Soothing Sorbet, Coral Crave en Berry Soft. Helaas zag ik de winkel maar 3 verschillende soorten, waaronder Coral Crave. Verder belooft BabyLips volgende 3 dingen: in 1 minuut zijn de lippen zachter, in 1 dag lijken de lippen gladder en in 1 week zouden de lippen helemaal hersteld zijn. Door deze eigenschappen kan dit een ideale lippenbalsem zijn voor de winter!

BabyLips DrRescue Maybelline

BabyLips DrRescue MaybellineIk ben dol op getinte lippenbalsems. Mijn droge lippen hebben behoefte aan de nodige verzorging, maar ik wil ze wel graag voorzien van een leuk kleurtje. Ik had gehoopt dat het pigment van de BabyLips goed was, maar zoals je kan zien aan de swatch geeft BabyLips in Coral Crave nauwelijks kleur af.

IMG_0876_Fotor

Ik ben matig enthousiast over de BabyLips DrRescue van Maybelline in Coral Crave. Het verzorgt mijn lippen goed en geeft het een licht glansje, maar ik had meer pigment verwacht. Ondanks dit minpunt blijf ik fan van BabyLips. De verpakking is schattig en mijn lippen voelen niet meer zo droog aan! Leuk om aan mijn verzameling van lippenbalsems toe te voegen!

Liefs, Ellen

 

13 reacties

  1. Lagen ze gewoon in Colruyt? Ik ging altijd naar een Kruidvat ver weg van huis (omdat ze in de Kruidvat van mijn dorp ze nooit hadden) speciaal voor een Babylips. Deze ziet er best goed uit, omdat ik gepigmenteerde lippenbalsems nooit ‘dat’ vind. Deze is licht gepigmenteerd, daar hou ik wel van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *