Azzaro Wanted Girl eau de parfum review

Ik ben een parfum addict. Ik geniet ervan om nieuwe geuren te ontdekken en mijn collectie parfums begint aardig uit te breiden. Het huis Azzaro lanceerde onlangs Wanted Girl eau de parfum. In deze blogpost review ik de nieuwe geur.

Azzaro Wanted Girl

Azzaro is een Italiaans modehuis en wil een zonnige uitstraling hebben. Ze zien het leven als een eindeloze zomer. Deze waarden komen terug in de producten die ze uitbrengen.

Azzaro Wanted Girl is de tegenhanger van de mannelijke geur Azzaro Wanted. De mannelijke versie wordt 30 keer per minuut ergens ter wereld aangekocht en door het succes kon een vrouwelijke versie niet wegblijven.

Hierbij wat achtergrond informatie over het parfum en welke waarden het wil uitstralen. Azzaro Wanted Girl is een ode aan de ontembare schoonheid, met levenslustige flair en barstensvol charme. Ze straalt een verbluffende zonnigheid uit en heeft een vurige blik. De Azzaro Wanted-vrouw houdt iedereen in haar ban. Ze deinst nergens voor terug. Want ze gelooft in het noodlot, ze houdt ervan haar geluk te beproeven en voluit voor uitdagingen te kiezen. Haar leven is één groot spel. Dat wekt natuurlijk bewondering op, en dat niet alleen. Mannen willen haar, vrouwen benijden haar.

Flacon

Genoeg gepraat over wat het parfum wil uitstralen. Laten we nu eens kijken naar het flesje zelf. Het parfum zit in een flacon dat een bloem moet voorstellen. Op zich is dat niet zo speciaal. Wat het parfum juist speciaal maakt, is de dop. Dit is namelijk ontworpen als een elegante trekker van een vuurwapen. Je hoeft de trekker maar over te halen en het veroorzaakt een ware bloemenexplosie. Als je de trekker liever niet over haalt, kan je ook gewoon de knop indienen zoals je bij een normaal parfum zou doen. Leuk design dus!

Geur

De hoofdbestanddelen van het parfum zijn gemberbloemen, dulce de leche en haïtiaanse vetiver. Ik kan de geur het best omschrijven als bloemig, warm en sensueel. Het is echt een heerlijke geur en dat kan je ondertussen ook al zien aan het flesje. Er is al aardig wat parfum uit. Ik zou dus zeggen, ruik er eens aan in de winkel. Het verhaal achter Azzaro Wanted Girl vind ik tof en toont girlpower. Daarnaast is het ook gewoon een lekkere geur. De moeite waard om te ontdekken!

Azzaro Wanted Girl is verkrijgbaar bij ICI Paris XL en kost €47,90 voor 30ml, €67,90 voor 50ml, €87,50 voor 80ml.

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *