Azzaro mademoiselle l’eau très charmante

Mademoiselle l'eau très charmante is het nieuwe geurtje van Azzaro. Je herkent de geurtjes aan het schattige ronde flesje met strik. Ik review dit parfum.

Mademoiselle l’eau très charmante is het nieuwe geurtje van Azzaro. Je herkent de geurtjes aan het schattige ronde flesje met strik. In totaal zijn er nu 4 geuren van Mademoiselle Azzaro voor alle Parijse verlangens. Ik review de nieuwste variant.

Azzaro mademoiselle l'eau très charmante

Mademoiselle Azzaro

Mademoiselle Azzaro is terug, speelser dan ooit. Deze keer in een fruitige en bloemige geur dat de kleuren van de hemel met zich meedraagt. Het parfum straalt de essentie van de typische Parisienne uit. Ik vind deze vrouwen altijd klassevol. Dit vind je terug bij deze geur.

azzaro parfum
Azzaro mademoiselle l'eau très charmante

De flacon van het parfum ziet er uit zoals de andere Mademoiselle geuren van Azzaro. Het is een rond flesje met zachte rondingen met een grijze strik. Het parfum ziet blauw en doet denken aan de mooiste Parijse hemel.

Azzaro mademoiselle l'eau très charmante
Azzaro mademoiselle l'eau très charmante
azzaro
parfum azzaro

Het is een fruitig en bloemige geur met drie akkoorden.

  • Bij zonsopgang sprankelen de sappige en fruitige nuances van zwarte bessen en laten ze je zintuigen ontwaken.
  • Als de dag op zijn warmst is, omhult de pioenroos de frisse bloemigheid en doordrenkt ze de lucht met haar zachte en pittige rozengeur.
  • Bij zonsondergang stuwen sandelhout en muskus het parfum zachtjes naar een gesofisticeerde sensualiteit.
Azzaro mademoiselle l'eau très charmante

Ik ben fan van de geur. Eerder testte ik een ander parfum van Azzaro uit en dat is een grote favoriet van mij. Mademoiselle l’eau très charmante moet niet onderdoen. Het is een frisse en zoete geur die ik in de zomer vaak ga dragen. Het is een lichte geur die ik tijdens warme dagen er direct bij zou nemen.

Azzaro mademoiselle l’eau très charmante is verkrijgbaar in de parfumerie en kost €39,90 voor 30ml.

Liefs, Ellen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *