Another blogging tag!

Op de blog van Fien kwam ik de Another blogging tag tegen. Deze tag heeft vragen die gaan over het hebben van een blog. Het leek me leuk om mijn antwoorden met jullie te delen! 

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat zou je willen houden?


Mijn blog zou verbeteren als ik iets meer tijd neem voor mijn foto’s. Ik probeer zo goed mogelijk foto’s te maken en te bewerken, maar het kan altijd beter. Met mijn layout ben ik wel blij mee, juist mijn header… Ik heb iemand gevonden die een header voor mij aan het maken is, dus zodra deze af is, schrijf ik hierover een artikeltje. 

Doe je alles voor je blog alleen?

Ja, op deze blog schrijf ik alleen. Soms heb ik eens een gastartikel, maar dit komt niet vaak voor. Ook maak ik mijn foto’s allemaal zelf.

Welk cijfer zou je je blog geven?

Mmm… Volgens mij is mijn blog niet echt helemaal af. Er zijn altijd bepaalde dingen die ik wil verbeteren en ik doe mijn best. Natuurlijk blog ik, omdat ik dat super leuk vind en het is een uitlaatklep. Daarom geef ik mijn blog een 7.

Verdien je geld met bloggen?

Ik schreef enkele maanden geleden mijn eerste advertorial. Hiermee heb ik een klein zakcentje verdiend. Dit was mijn eerste opdracht, maar meer opdrachten heb ik ondertussen niet gekregen. Ook heb ik nog geen pakketjes ontvangen. Ik blog omdat ik dit graag doe en bovendien ben ik nog helemaal niet lang bezig. Natuurlijk zou het leuk zijn om pakketjes en geld te verdienen met mijn blog, maar dat is bijzaak.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen. Of : heb je wel eens iets minder leuks meegemaakt door je blog?

Het mindere aan bloggen is dat je soms negatieve reacties krijgt. Dit is dan niet in de vorm van opbouwende kritiek. Dit vind ik niet zo leuk, maar je kan natuurlijk niet voor iedereen goed doen.
Hoe vaak word je blog dagelijks bekeken?

Ongeveer 40 bezoekers per dag. De dag dat een artikel online heb ik meer bezoekers, wat logisch is. Op een goeie dag heb ik ongeveer 90 unieke bezoekers. 

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?

Ik blijf hangen bij een blog als er artikels zijn die mijn interesse wekken, meestal gaat dit over beauty. Ik klik weg als de foto’s te klein staan. Foto’s zijn tegenwoordig echt belangrijk op een blog, dus als het te klein of onduidelijk is, klik ik weg.


Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?

Ik deel eigenlijk vrij weinig van mijn leven met jullie. Ik heb geen idee of mensen hierop zitten te wachten, als je vindt dat ik meer persoonlijke artikelen moet schrijven, of een wekelijkste fotoagenda, let me know

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen volgens jou? Wanneer zou je stoppen?

In ieder geval hoop ik dat ik nog lang kan doorgaan met bloggen. Ik vind het leuk om producten te testen en foto’s te maken. In de toekomst hoop ik dat ik elke dag een artikel kan posten en niet meer om de dag. Ik zou stoppen met bloggen als het een opgave wordt. Als ik het niet meer leuk vind, stop ik ermee. 

Zou je je blog verwijderen in ruil voor €50000?

Mmm… Moest ik in geldnood zitten, misschien. Maar anders, nee! 

Welke dingen gebruik jij om te bloggen? 

Mijn foto’s maak ik met de Canon EOS 1100D, ik bewerk ze via picmonkey. Ik schrijf mijn artikelen via mijn laptop van Samsung. 

Als je deze tag wil overnemen, doe gerust! 

Liefs, Ellen

Volg mij via twitter bloglovin

15 reacties

  1. Wauw, leuke tag! Ow, ik was je header weer even vergeten… En over dat persoonlijk bloggen, die keuze laat ik helemaal aan jou het is jouw blog dus jij beslist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *