Af en toe heeft je huid wat extra verzorging nodig

Ken je dat je huid na een drukke week met weinig slaap er wat dof uitziet? Ik in ieder geval wel. In deze blogpost laat ik zien welke producten mijn huid er meteen weer gezond doen uitzien.

me time

Lancôme hydra zen jelly mask

me time

me time

Het eerste waar ik in het weekend tijd voor maak, is een maskertje. Liefst eentje dat mijn huid wat extra hydratatie geeft. Ik gebruik hiervoor Lancôme hydra zen jelly mask. Het heeft een lichte textuur, ruikt aangenaam en geeft mijn huid in een kwartiertje tijd wat extra glow en laat het er gezonder uitzien. Dit maskertje zorgt voor een heerlijk me time momentje in het weekend.

Lancôme hydra zen jelly mask €33,00 (je kan het masker rechtstreeks bestellen via de link en dan ontvang ik een klein percentage). 

Radiant dragon’s blood eye mask

me time

Het volgende dat ik doe, is een oogmaskertje aanbrengen. De huid rondom mijn ogen heeft als eerste last van weinig slaap. Een oogmasker doet dan wonderen. De wallen en fijne lijntjes zijn zo goed als weg na een oogmasker. Ik gebruik op dit moment de oogmaskertjes van Radiant. In een doosje zitten 8 stuks en ze zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Dit maskertje is één van de laatste die in het doosje zat, dus ik moet er binnenkort nieuwe kopen.

Caudalie French kiss lippenbalsem

me time

De laatste stap is een zalige lippenbalsem om mijn lippen te verzorgen. Sinds kort gebruik ik een nieuwe lippenbalsem en het is er eentje van Caudalie met de naam French kiss. Een heerlijke verzorging met een roos kleurtje. Perfect om het weekend te starten!

me time

Na het gebruiken van bovenstaande producten ben ik klaar om het weekend te starten met een glowy huid, frisse ogen en zachte lippen.

Hoe verwen jij je huid?

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *