7 Daily beauty essentials

7 Daily beauty essentials

Op dagelijkse basis grijp ik steeds teug naar dezelfde producten, zowel make-up als skincare producten. Sommige van deze producten besprak ik al eerder in een uitgebreid review, maar over andere producten heb ik nog maar weinig geschreven. Het werd tijd dat ik deze fijne daily beauty essentials bespreek in dit artikel!

7 Daily beauty essentials

Too Faced – Natural Eye 

Een oogschaduw palette dat ik helemaal uit het oog was verloren, is het Natural Eye palette van Too Faced. Sinds ik het terug ontdekt heb in mijn stash, gebruik ik het palette op dagelijkse basis. In dit doosje zitten 9 oogschaduw kleuren (van bruin tot goud) met een neutraal tintje en je kan hiermee erg mooie, neutrale ooglooks creëren.

Nivea Micellair Water 

Zoals jullie misschien weten, ben ik dol op micellair water. Ik gebruik het dagelijks om mijn make-up snel mee te verwijderen. Het miceallair water van Nivea doet zijn werk goed, is niet te duur en gaat lang mee! Ik schreef hierover trouwens al eerder een uitgebreid review over!

L’Oreal Nude Magique Blur Cream

Een product waarover ik nog niets schreef, is de primer van L’Oreal. Geen idee waarom ik er nog niet eerder over schreef, maar ik vind het een erg fijn product! De primer voelt heel zacht aan (silicoonachtig) maar doet zijn werk fantastisch. Wanneer ik de primer onder mijn make-up aanbreng, merk ik dat mijn make-up langer en beter blijft zitten en dat is toch fijn als je een lange dag voor de boeg hebt. Verder merk ik dat mijn poriën rond mijn neus minder zichtbaar zijn. Een fijne en goede primer dus!

NARS Sheer Glow Foundation

In augustus kocht ik mijn eerste echt dure foundation van NARS en van deze aankoop heb ik absoluut geen spijt! De foundation in de kleur Mont Blanc is precies mijn kleur, brengt fijn, blijft lang zitten en geeft een medium dekking. Dit is de perfecte foundation voor mij!

Urban Decay Perversion Mascara

In een eerder review gaf ik aan dat ik niet dol was op de Perversion mascara van Urban Decay, maar ondertussen moet ik mijn mening herzien. Ik gebruik deze mascara dagelijks en het voorziet mijn wimpers van krul, volume en lengte. Ik heb trouwens een mini versie van de mascara en deze is bijna op, dus het wordt tijd dat ik een nieuwe aanschaf!

Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen

Een ander product waar ik nog niet over schreef is de highlighter pen van Catrice. Dit is zo’n huidkleurig potlood dat ik op de onderste waterlijn aanbreng. Deze highlighter pen voorziet mijn ogen van een wakkere blik en dat is wat ik nodig heb na een kort nachtje slapen.

Embryolisse Lait-Crème Concentré

En als laatste kan mijn favoriete dagcrème aller tijden niet ontbreken. Mijn huid kan soms rare kuren hebben en doordat ik deze crème nu gebruik, merk ik dat mijn huid minder vreemd doet. De dagcrème trekt snel in en is geschikt voor elk huidtype. Ik heb tijdens mijn tripje naar Parijs een hele voorraad gekocht en ondertussen heb ik mijn zus zelf kunnen bekeren met deze crème. Ze gebruikte nooit een dagcrème omdat ze niet houdt van een plakkerig gevoel en doordat de Lait-Crème Concentré snel intrekt, heb je daar helemaal geen last van.

Wat zijn jouw daily beauty essentials?

Liefs, Ellen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *