6 meest gebruikte producten van 2015

6 meest gebruikte producten van 2015

Het is bijna 2016! Niet te geloven hoe snel een jaar voorbij is! In 2015 maakte ik kennis met veel verschillende producten en daarvan zijn enkele producten jaar favorieten geworden. Mijn meest gebruikte producten van 2015 zijn écht producten die ik het voorbij jaar vaak heb gedragen (al dan niet dagelijks).

SALLY HANSEN INSTA-DRI TOP COAT: Ik moet zeggen dat ik dit jaar mijn nagels wat verwaarloosd heb. Vorige jaren maakte ik verschillende nail arts, maar dit heb dit jaar niet gedaan. Het spannendste wat ik deed met mijn nagels was een glitter top coat aanbrengen. Wanneer ik dan toch eens nagellak droeg, bracht ik de sneldrogende top coat aan van Sally Hansen. Nog steeds ben ik hier een grote fan van en mijn top coat is eigenlijk aan vervanging toe. De top coat begint wat stroef te worden.

NARS SHEER GLOW FOUNDATION: In augustus ging ik naar Parijs en daar kocht ik Nars Sheer Glow Foundation in Sephora. Het was een dure aankoop, maar ik ben er nog steeds super blij mee. De laatste tijd is mijn huid wat onrustiger en heb ik een dekkende foundation wel nodig! Dit was denk ik de beste aankoop van 2015.

THE BALM NUDE TUDE: Een oogschaduw palette kan niet in dit lijstje ontbreken! Ook dit was een dure aankoop, maar ik gebruik het met veel liefde. In 2016 wil ik meer oogschaduw gaan dragen, omdat ik dit jaar daar nauwelijks tijd voor maakte en ik weet dat ik dit palette er vaak ga bijnemen!

SCENT OF LIU JO: Over dit parfum heb ik al vaak gesproken! Ik heb dit parfum sinds oktober volgens mij en sindsdien draag ik het dagelijks. Ik ben dol op de geur en het flesje!

TERRACOTA BLUSH-ON FLORMAR: Sinds ik ontdekt heb dat er een Flormar zit in Brussel, breng ik daar regelmatig een bezoekje aan. Een van mijn favoriete make-up producten is deze rozige blush met een lichte shimmer. Deze blush zit standaard in mijn make-up tasje en neem deze er vaak bij.

MINERAL LIPSTICK ELF: Dit jaar testte ik voor het eerst producten van ELF. Van alle producten die ik mocht ontvangen, beviel de mineral lipstick in de kleur Rich Raspberry mij het meest. Dit is echt een prachtige kleur en blijft een lange tijd zitten!

Wat waren jouw favoriete producten van 2015?

Liefs, Ellen

15 reacties

  1. Rich Raspberry heb ik ook heel vaak gebruikt dit jaar! De Nars foundation en de topcoat zou ik zelf ook nog wel willen proberen. De L’oréal Infallible foundation en MAC Mehr lipstick zijn enkele van mijn favorieten van dit jaar.

  2. Mooie producten! Ik ben wel benieuwd naar de Nars foundation, het parfum en de ELF lipstick. Zelf vind ik het moeilijk om een paar beauty producten te kiezen aangezien ik in 2015 echt fantastische producten heb ontdekt.

  3. Dat oogschaduwpalette is prachtig, wauw! <3 Ik testte in 2015 ook voor het eerst producten van ELF, misschien ga ik ook eens een lipstick proberen. Wat heb je trouwens een mooie blog, volgens mij ben ik hier al wel eens vaker geweest, maar ik nu volg ik je 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *