5 geliefde lipsticks

Door de jaren heen leerde ik welke lipsticks ik graag draag. Ik weet welke kleuren ik mooi vind en welke texturen ik fijn vind om te dragen. Er zijn enkele lipsticks die ik vaak draag en deze deel ik in deze blogpost.

Clarins Velvet Lip Perfector 01

Clarins Velvet Lip Perfector
Clarins Velvet Lip Perfector
Clarins Velvet Lip Perfector

De eerste lipstick die ik in deze blogpost bespreek, is er eentje van Clarins. De reden waarom ik dol ben op Clarins Velvet Lip Perfector is de formule. Het voelt erg zacht op de lippen. Bovendien smeert het makkelijk uit door het sponsje. Je kan de kleur makkelijk opbouwen. Ideaal voor een snelle make up look!

NARS Audacious Lipstick Anita

NARS Audacious Lipstick Anita
NARS Audacious Lipstick Anita

Nars Anita is een zéér geliefde lipstick zoals je kan zien. Het is een roze kleur die lang blijft zitten en makkelijk uitsmeert. Het heeft een semi matte finish en draag ik vaak wanneer ik uit eten ga. Ik breng deze lipstick vaak aan met een penseeltje om het preciezer aan te brengen. Het kost meer tijd om deze lipstick aan te brengen dan de andere lipsticks die ik laat zien in deze blogpost.

Malu Wilz Longwear Soft Touch Lipstick 1

Malu Wilz Longwear Soft Touch Lipstick
Malu Wilz Longwear Soft Touch Lipstick

Malu Wilz Longwear Soft Touch Lipstick leerde ik kennen via mijn werk. De reden waarom dit een geliefde lipstick is, is door de vorm van de lipstick. Je kan met het potloodje super precies de lipstick aanbrengen. Heel makkelijk om de kleur bij te werken doorheen de dag.

Mac Velvet Teddy

MAC Velvet Teddy

Mac Velvet Teddy is de enige lipstick die ik opnieuw heb gekocht nadat de lipstick op was. Het is een lipstick die ik draag op dagen waar ik niet wil nadenken over mijn make up. Ook neem ik dit product mee in mijn handtas. Bovendien is de kleur mooi op te bouwen. Een jarenlange favoriet!

Maybelline Super Stay Matte Ink 180 Revolutionary

Maybelline Super Stay Matte Ink 180 Revolutionary

De laatste lipstick is een liquid lipstick van Maybelline. Deze lipstick heeft de langste houdbaarheid. Je brengt deze lipstick aan in de ochtend en op het einde van een werkdag zit de kleur er nog op. De kleur is erg intens!

Conclusie

Van links naar rechts: Clarins Velvet Lip Perfector 01 – NARS Audacious Lipstick Anita – Malu Wilz Longwear Soft Touch Lipstick 1 – Mac Velvet Teddy – Maybelline Super Stay Matte Ink 180 Revolutionary

geliefde-lipsticks

Alle bovenstaande lipsticks zijn nude en hebben een semi matte finish. Toch verschillende de kleuren, texturen en houdbaarheid onderling. De ene lipstick draag ik op dagelijkse basis, de andere hou ik voor een speciale gelegenheid en de andere draag ik als mijn make up muurvast gedurende de dag moet blijven zitten. Een leuke afwisseling!

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *